Δομινίκη Παπαδοπούλου: Ξεσπά για τη διαγραφή της από τους Σπαρτιάτες: «Αν είχα εκλεγεί, δεν θα παρέδιδα την έδρα!»

Στον... Καιάδα το μοντέλο ∆ομινίκη Παπαδοπούλου! Τη διέγραψαν για τα γυμνά κατόπιν εορτής

Must Read

Το όνομά της ήρθε ξαφνικά στην επικαιρότητα παρότι δεν κατάφερε να εκλεγεί στη Λευκάδα με τους ακροδεξιούς «Σπαρτιάτες», όμως η «έκπτωτη βασίλισσα» τους κόμματος Δομινίκη Παπαδοπούλου, με τις πικάντικες φωτογραφίες της, τον λογαριασμό της στο OnlyFans και τις εμφανίσεις της σε ριάλιτι και τρας εκπομπές, πυροδότησε ένα άγριο παρασκήνιο, που οδήγησε χθες στην άρον άρον διαγραφή της από τον πρόεδρο του κόμματος, αν και η ίδια αποκαλύπτει στην «Espresso» ότι είχε διαγραφεί εδώ και μία εβδομάδα αλλά το κρατούσαν κρυφό!

  • Από τον Βαγγέλη Καράλη

Απίθανα πράγματα με τη… σέξι «Γοργώ» των «Σπαρτιατών», που η χάρη της είχε φτάσει τον Νοέμβριο του 2022 μέχρι την σελίδα 3 της Espresso, με το μοντέλο να δηλώνει τότε ως «Espresso Girl» πως πέφτει νωρίς για ύπνο και πως ερωτεύεται παράφορα! Εκπτωτη, πλέον, η «Σπαρτιάτισσα» με τον λογαριασμό στο OnlyFans.

Με μια «επείγουσα ανακοίνωση» χθες ο Βασίλης Στίγκας έκανε γνωστή τη διαγραφή της: «Στο θέμα της υποψηφίου των “Σπαρτιατών” στη Λευκάδα, κυρίας Δομινίκης Παπαδοπούλου, δηλώνω δυσαρέσκεια για το πρόσφατο συμβάν σε σχέση με την προβολή της στάσης ζωής της.

Δεν συνάδει με τις ηθικές αξίες της παράταξής μας. Τυπικά δεν μπορώ να αλλάξω κάτι. Δεν επιθυμώ την περαιτέρω συνεργασία μαζί της». Ομως η πέτρα του σκανδάλου στην ουσία «αδειάζει» τον ηγέτη του κόμματος και μιλώντας αποκλειστικά στην «Espresso» αναφέρει: «Η διαγραφή μου δεν έγινε τώρα, έγινε πριν από μία εβδομάδα, απλά τώρα βγήκε στη δημοσιότητα.

Κάποιοι ακραίοι πήραν τηλέφωνο στο κόμμα και είπαν πως δεν θα το ψηφίσουν εξαιτίας της υποψηφιότητάς μου. Τους ενόχλησαν οι γυμνές μου φωτογραφίες που έχω κάνει ως μοντέλο! Να διευκρινίσω ότι στο OnlyFans δεν έχω υλικό πορνό! Tις φωτογραφίες που έχω στο Ιnstagram ως μοντέλο τις έχω και στο ΟnlyFans. Mε πήρε ο πρόεδρος τηλέφωνο και με ρώτησε τι έγινε, του εξήγησα και είπε ότι θα σκεφτεί τι θα κάνει.

Οταν πάντως μου πρότειναν να κατέβω στις εκλογές, δεν κρύφτηκα ποτέ ότι είμαι μοντέλο και ο πρόεδρος θα έπρεπε να έχει ενημερωθεί». Και συνεχίζει: «Σε αυτό το σημείο θέλω να τονίσω ότι στη Λευκάδα όπου ήμουν υποψήφια πήρα 3,74% και τα μηνύματα του κόσμου ήταν όλα πολύ θετικά! Μου έλεγαν ότι θα ψηφίσουν “Σπαρτιάτες” για μένα. Εάν είχα εκλεγεί, θα κρατούσα την έδρα μου ως ανεξάρτητη βουλευτής. Από εκεί και πέρα δεν κρατάω καμία κακία και χάρηκα που μπήκε το κόμμα στη Βουλή. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι οι φωτογραφίες μου που κυκλοφόρησαν στα media αποτελούν προϊόντα υποκλοπής και έχω ήδη πάει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος!».

Πάντως στην περίπτωση της «έκπτωτης βασίλισσας» των «Σπαρτιατών», που σκανδάλισε τον πρόεδρο και ψηφοφόρους του, τίθεται το εύλογο ερώτημα: Μα, καλά, δεν ήξεραν ο ίδιος και οι συνεργάτες του το παρελθόν της Παπαδοπούλου πριν την εντάξουν στα ψηφοδέλτια; Η ανακοίνωσή του δεν πολυπείθει, μια και με το «καλημέρα» τρέχει και δεν φτάνει να σώσει το συντηρητικό ίματζ του που δεν… συνάδει με τόπλες και γυμνά οπίσθια!

Δεν μπορεί να μην ήξερε ότι η Παπαδοπούλου, που έγινε γνωστή μέσα από το «GNTM 5», όταν υποδυόταν την… Κλυταιμνήστρα του Αισχύλου μπροστά στους κριτές, καταφέροντας να περάσει στην επόμενη φάση του ριάλιτι μοντέλων, καθώς οι Καγιά, Καράβας, Σοφρωνίου και Χατζηπαντελή τής είχαν δώσει τέσσερα «ναι» για να περάσει στη φάση των bootcamps, όπου κόπηκε, έχει κάνει στο πλαίσιο του μόντελινγκ και γυμνές φωτογραφίσεις; Αφήστε δε που το 2019 η ίδια είχε εμφανιστεί στην εκπομπή «Αννίτα, κοίτα» με την Πάνια, όπου έψαχνε «έναν άντρα να πραγματοποιεί τα ακριβά της όνειρα και να είναι χορηγός έχοντας κότερο και πιστωτικές κάρτες»!

Την ίδια μάλιστα χρονιά η Παπαδοπούλου, που δεν άφηνε ριάλιτι για ριάλιτι και εκπομπή για εκπομπή, είχε πάρει μέρος και στο «X-Factor» ερμηνεύοντας το τραγούδι «Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο» μπροστά στους Τσαουσόπουλο, Μάστορα, Ασλανίδου και Θεοφάνους, χωρίς ωστόσο να τους πείσει για το ταλέντο της στο τραγούδι…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This