Τα αλλάζει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας: Όνομα, σύμβολα και μπαίνει στους Σοσιαλιστές!

Must Read

Τινάζει την μπάνκα του ΣΥΡΙΖΑ στον αέρα ο Αλέξης Τσίπρας!

Ο πρόεδρος του κόμματος πήρε τις αποφάσεις του και όλα δείχνουν ότι δρομολογεί αλλαγές που εκκρεμούσαν από το 2019. Και όλα θα γίνουν μέσα στον Ιούλιο με πολιτικές αποφάσεις των αρμόδιων οργάνων του κόμματος.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Αλ. Τσίπρας θα προτείνει στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή που θα συνεδριάσουν τις επόμενες ημέρες να συγκληθεί τον Ιούλιο (και όχι το Νοέμβριο μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές) το διαρκές συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το συνέδριο θα κληθεί να αποφασίσει για τα πάντα. Από την εκλογή αρχηγού (με τον Αλ. Τσίπρα να είναι υποψήφιος) μέχρι την αλλαγή του ονόματος και των συμβόλων του κόμματος, αλλά και την οργανική ένταξή του στο PES (τους Ευρωπαίους Σοσιαλιστές) στους οποίους εδώ και χρόνια είναι ως παρατηρητής!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This