Βουλή: Ο Ανδρουλάκης έριξε λάθος ψηφοδέλτια στις κάλπες!

Μπερδεύτηκε στην απλή ψηφοφορία με 3 κάλπες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ!

Must Read

Σαν πρωτάρης την πάτησε ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ψηφοφορία στη Βουλή – και ήταν ο μόνος που την έπαθε σε μία σχετικά απλή ψηφοφορία με 3 κάλπες.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έριξε άλλα ντ’ άλλων στην ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους, τους κοσμήτορες και τους γραμματείς της Βουλής. Όταν έγινε αντιληπτά τα λάθη Ανδρουλάκη προκλήθηκε αναστάτωση και χρειάστηκε η «συνδρομή» του Κώστα Τασούλα για να αποκατασταθούν τα λάθη που έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Συγκεκριμένα ο Ν. Ανδρουλάκης φέρεται να μπέρδεψε τα ψηφοδέλτια και τα έριξε σε λάθος κάλπες, ενώ ξέχασε και να τα υπογράψει! Σύμφωνα με πληροφορίες, έριξε στην κάλπη των αντιπροέδρων το ψηφοδέλτιο των κοσμητόρων και στην κάλπη των κοσμητόρων τους αντιπροέδρους.  Ευτυχώς τα ψηφοδέλτια (καίτοι ανυπόγραφα) είχαν το όνομά του.

Έτσι με την «άδεια» του Κ. Τασούλα τα ψηφοδέλτια του Ν. Ανδρουλάκη δεν θεωρήθηκαν άκυρα (για να μην γίνει σούσουρο), αλλά «μεταφέρθηκαν» στην σωστή κάλπη και προσμετρήθηκαν κανονικά!

Κατά συνείδηση η ψήφος στους αντιπροέδρους!

Αξίζει να σημειωθεί ότι η στάση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ στην ψηφοφορία για τους αντιπροέδρους της Βουλής ήταν πρωτοφανής στα χρονικά. Η ηγεσία Ανδρουλάκη δεν μπόρεσε να καταλήξει σε μία θέση του κόμματος και έδωσε εντολή για ψήφο κατά συνείδηση! Από την κατά συνείδηση ψήφο εξαιρέθηκαν οι Σπαρτιάτες, καθώς το ΠΑΣΟΚ αποφάσισε να μην ψηφίσει τον αντιπρόεδρο που πρότειναν. Όμως στους αντιπροέδρους για τα άλλα κόμματα η απόφαση ελήφθη… κατά συνείδηση.

Δείτε επίσης:

Βουλή: Ψηφίστηκαν και οι αντιπρόεδροι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This