Οι Σπαρτιάτες ευχαρίστησαν τον Ηλία Κασιδιάρη και από το βήμα της Βουλής

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη ευχαρίστησε και από το βήμα της Βουλής το κόμμα Σπαρτιάτες.

Οι βουλευτές του κόμματος Γιώργος Μανούσος και Αθανάσιος Χαλκιάς κατά τη διάρκεια της δεύτερης ημέρας συζήτησης των προγραμματικών δηλώσεων δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο Γιώργος Μανούσος ευχαρίστησε από το βήμα της Βουλής τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη γιατί «με την καταλυτική συνδρομή του» έφερε στη Βουλή το κόμμα.

«Μολονότι το κόμμα Σπαρτιάτες μπήκε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, αυτό δεν σημαίνει -επειδή ακούστηκε χθες, αν μου επιτρέπετε – ότι είμαστε συνέχεια κάποιου ναζιστικού μορφώματος. Είμαστε Έλληνες εθνικιστές, είμαστε απλά λαϊκά παιδιά, άπαντες. Εγώ συγκεκριμένα ήρθα εδώ στην Εθνική Αντιπροσωπεία ενώ εργάζομαι σε δύο δουλειές, με δύο μικρά παιδιά. Αυτό που γίνεται, να στοχοποιείτε ανθρώπους χωρίς να γνωρίζετε το ποιόν τους, είναι, πέρα από πολιτικά ανήθικο, και ανεπίτρεπτο», είπε ο βουλευτής των «Σπαρτιατών».

Νωρίτερα σήμερα, ο βουλευτής Α’ Αθηνών με τους «Σπαρτιάτες», Αθανάσιος Χαλκιάς, θέλησε να ευχαριστήσει τον Ηλία Κασιδιάρη για την είσοδο τους στη Βουλή.

«Η Κοινοβουλευτική Ομάδα των Σπαρτιατών εισήλθε στη Βουλή με τη στήριξη του Ηλία Κασιδιάρη, τον οποίον ευχαριστώ θερμά», είπε ο κ. Χαλκιάς μιλώντας κατά τη συζήτηση στη Βουλή επί των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης.

Υπενθυμίζεται ότι τη σύνδεση του κόμματος των Σπαρτιατών με τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη είχε επιβεβαιώσει και ο επικεφαλής του σχηματισμού «Σπαρτιάτες», Βασίλης Στίγκας. «Ευχαριστώ τον Ηλία Κασιδιάρη που αποτέλεσε το καύσιμο που μας έδωσε την ώθηση για να φτάσουμε σε αυτό εδώ το αποτέλεσμα», είχε πει στην πρώτη του δήλωση κατά την είσοδο του κόμματος του στη Βουλή.

Διαβάστε επίσης:

Ανέβηκε στο βήμα ο Στίγκας των Σπαρτιατών και αποχώρησαν ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ

Τον φυλακισμένο Κασιδιάρη ευχαρίστησε ο Στίγκας: «Ήταν το καύσιμο για να φτάσουμε εδώ»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This