Σεμίνα Διγενή: «Έγκλημα» με σφραγίδα της εργοδοσίας και του κράτους στην Πάτρα

Για «έγκλημα» με σφραγίδα της εργοδοσίας κάνει λόγο η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή μετά την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα

Must Read

«Αδιανόητη τραγωδία» χαρακτηρίζει την κατάρρευση της γέφυρας η Σεμίνα Διγενή. Για ένα «έγκλημα», που έχει τη σφραγίδα της εργοδοσίας και του κράτους, μιλά ανοιχτά το ΚΚΕ. Ο λόγος για την κατάρρευση της γέφυρας στην περιμετρική οδό της Πάτρας, στην περιοχή Μποζαΐτικα, που κόστισε ζωές ανθρώπων.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή, υιοθετώντας τα στοιχεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας, που κατήγγειλε κυριακάτικη εργασία σε σφοδρό καύσωνα, λέει: «Το Εργατικό Κέντρο Πάτρας και το Συνδικάτο Οικοδόμων κατήγγειλαν ότι με ευθύνη της κατασκευαστικής εταιρίας που είχε αναλάβει το έργο, οικοδόμοι δούλευαν κυριακάτικα και μέσα στον καύσωνα, από το πρωί, στις εργασίες κατεδάφισης της γέφυρας. Στο σημείο από την πρώτη στιγμή έχει σπεύσει αντιπροσωπεία του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και του Συνδικάτου Οικοδόμων. Επίσης, η δημοτική Αρχή Πάτρας έχει διαθέσει μηχανήματα για τον ασφαλή απεγκλωβισμό εγκλωβισμένων…»

Η αλήθεια είναι πως οι εν λόγω εργασίες γίνονταν σε απάνθρωπες συνθήκες. «Να δούμε ποιος τους έδωσε άδεια για να δουλεύουν οι εργαζόμενοι Κυριακή μεσημέρι κάτω από συνθήκες καύσωνα; Εχουν τέτοια άδεια; Θα το πληρώσουν πάρα πολύ ακριβά αυτό που έγινε σήμερα. Είμαστε εδώ για να παράσχουμε όποια βοήθεια μας ζητηθεί» είναι τα λόγια του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Δημήτρη Μαρμούτα, τη δήλωση του οποίου ενσωμάτωσε στην ανακοίνωσή της στα social media η βουλευτής του ΚΚΕ Σεμίνα Διγενή.

Αδικο έχουν;

Δείτε επίσης:

Γιατί κατέρρευσε η γέφυρα στην Πάτρα – Πήραν προθεσμία οι 4 συλληφθέντες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This