Όλγα Κεφαλογιάννη: «Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ»

«Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα και η απώλεια των δύο πιλότων συγκλονίζει» είπε η Υπουργός Τουρισμού

Must Read

H Όλγα Κεφαλογιάννη μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” και αναφέρθηκε τόσο στις πυρκαγιές που καίνε την Ρόδο επί σειρά ημερών όσο και στον θάνατο των δυο πιλότων του μοιραίου canadair Περικλή Στεφανίδη και Χρήστου Μουλά.

“Είναι μία πολύ δύσκολη ημέρα και η απώλεια των δύο πιλότων συγκλονίζει. Οι πιλότοι μας έπεσαν εν ώρα καθήκοντος, την ώρα που έδιναν μάχη για να προστατεύσουν ανθρώπινες ζωές, περιουσίες, τον φυσικό πλούτο της πατρίδας μας και αυτούς τους ήρωες δεν πρέπει να τους ξεχάσουμε ποτέ.” είπε αρχικά η Υπουργός Τουρισμού.

“Το νησί που αποτελεί τη ναυαρχίδα του ελληνικού τουρισμού, ένα νησί που ουσιαστικά εδώ και δεκαετίες προσελκύει πάρα πολλούς επισκέπτες και αυτό σημαίνει ότι η οικονομία του νησιού και η εθνική οικονομία στηρίζεται εκεί σε μεγάλο βαθμό πρέπει με κάποιο τρόπο να προστατευτεί και ως φήμη.”, είπε η Όλγα Κεφαλογιάννη σχετικά με τη Ρόδο.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This