Ο Μητσοτάκης πετάει για Κύπρο τη Δευτέρα

Must Read

Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου θα επισκεφθεί -εκτός νέου απροόπτου- την Κύπρο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Η επίσκεψη αρχικά είχε προγραμματιστεί για την περασμένη Τετάρτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω των πυρκαγιών. Τη νέα ημερομηνία ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Οπως δήλωσε, μεταξύ άλλων, στους δημοσιογράφους, «η επίσκεψη του πρωθυπουργού της Ελλάδας έχει επαναπρογραμματιστεί για τη Δευτέρα 31 Ιουλίου και αναμένουμε να υπάρξει σχετική ανακοίνωση, εάν και εφόσον το επιτρέψουν οι συνθήκες, διότι η Ελλάδα, δυστυχώς, ακόμη δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές». Είναι χαρακτηριστικό ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προέβη ακόμη σε σχετική ανακοίνωση.

Πριν από τρεις μέρες ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης σε επικοινωνία του με τον πρωθυπουργό εξέφρασε τα συλλυπητήρια εκ μέρους της Κυπριακής Δημοκρατίας για το τραγικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην Κάρυστο και στοίχισε τη ζωή στους χειριστές του πυροσβεστικού αεροσκάφους, σμηναγό Χρήστο Μουλά και ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, ενώ επανέλαβε τη συμπαράσταση της Κύπρου προς την Ελλάδα που δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This