Σπαρτιάτες: Σε πανικό ο Στίγκας!

«Δεν είμαι εντολοδόχος κανενός. Το κόμμα το διοικώ εγώ. Δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να παραιτηθώ»

Must Read

Σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών επιχειρείται να εκτονωθεί η κρίση που προέκυψε χθες όταν 9 από τους 12 βουλευτές άδειασαν τον πρόεδρο του κόμματος για χάρη του Ηλία Κασιδιάρη. Ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας ανακοίνωσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η ΚΟ, ενώ επέμεινε στους δημοσιογράφους ότι η επιστολή διαγραφής του βουλευτή Κώστα Φλώρου «είναι στο γραφείο του», αλλά δεν θα σταλεί ακόμα στον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα.

«Μετά τα χθεσινά δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στην κοινοβουλευτική μας ομάδα πράγματα, τα οποία δεν άρεσαν σε κανέναν, αποφασίσαμε να γίνει σύγκληση της κοινοβουλευτικής ομάδας την επόμενη εβδομάδα και να λυθούν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί. Νοιώθουμε και οφείλουμε ένα μεγάλο σεβασμό στους 241.000 ψηφοφόρους μας που μας ψήφισαν μας τίμησαν με την ψήφο τους και μας έβαλε στο ελληνικό κοινοβούλιο, επομένως δεν μπορούμε έτσι να τινάξουμε τα πάντα στον αέρα και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ότι πρέπει να σταθούμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν γροθιά στις δύσκολες ώρες και στα μεγάλα προβλήματα που έρχονται για τη χώρα μας», είπε σε δηλώσεις του.

Για τη σχέση του με τον Ηλ. Κασιδιάρη ο Β. Στίγκας υποστήριξε πως «το να σε στηρίξει ένας άνθρωπος και να πεις ένα ευχαριστώ από ευγνωμοσύνη δε σημαίνει τίποτα. Εκείνο που έχω να δηλώσω και το ’χω ξαναπεί βεβαίως είναι ότι ποτέ στη ζωή μου δεν υπήρξα ούτε μπροστινός ούτε εντολοδόχος. Αυτό είναι ξεκάθαρο. Το κόμμα Σπαρτιάτες το διοικώ εγώ. Βεβαίως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να ενδεχομένως να έχουν είτε συναισθηματικούς δεσμούς είτε να μη γνωρίζουν καλά την λειτουργία ενός κόμματος ή την λειτουργία μέσα στο κοινοβούλιο», τόνισε και ξεκαθάρισε πως «καθόλου δεν αισθάνθηκα την ανάγκη να παραιτηθώ. Είμαι Σπαρτιάτης. Όποιος θέλει ας φύγει. Δεν είμαι μπροστινός ούτε εντολοδόχος».

Ο πρόεδρος των Σπαρτιατών ρωτήθηκε για τα πανό κατά Τσίπρα και Παυλόπουλου και για τις σχέσεις του με Λαγό και Φουντούλη. «Το πανό που σηκώσαμε μέσα στο Ευρωκοινοβούλιο υποδηλώνει ότι ο κύριος Τσίπρας όντως ήταν, και είναι, και θα παραμείνει προδότης. Αυτό δεν αναιρεί κάτι. Απλά να σας υπενθυμίσω ότι τον κύριο Φουντούλη που με κάλεσε στο ευρωκοινοβούλιο τον είχα γνωρίσει προσωπικά μέσα από τις εκπομπές που έκανα τον είχα καλεσμένο. Επομένως δε νομίζω να υπάρχει κάτι μεμπτό. Ο κύριος Λαγός με είχε φωνάξει ως παρουσιαστή σε κάποιες εκπομπές που έκανε άμισθος. Έκανα 3-4 εκπομπές και έφυγα. Δε νομίζω να είναι κάτι μεμπτό και δεν θέλω να ξανάρθουμε πάλι στα ίδια και στα ίδια. Ουδέποτε υπήρξα στέλεχος ούτε της ΕΛΑΣΥΝ ούτε της Χρυσής Αυγής».

«Όποιος θέλει να μείνει, ας μείνει. Και όποιος θέλει να φύγει ας φύγει. Εγώ και μόνος μου να μείνω θα κάνω αυτά που πρέπει να κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο Β. Στίγκας και ερωτηθείς αν οι βουλευτές του επικοινώνησαν με τον Ηλ. Κασιδιάρη σημείωσε:

«Αυτό δεν το γνωρίζω, ειλικρινά δεν το γνωρίζω. Εμένα δε μ’ έχει πάρει κανένας τηλέφωνο και δε συνομιλώ με κανέναν. Αυτό είναι κάτι δεδομένο για το Βασίλη το Στίγκα. Και σας είπα ότι εντολές δεν έχω πάρει ποτέ στη ζωή μου ούτε πρόκειται να πάρω από κανέναν. Ενεργώ αυτοβούλως και βεβαίως σε συνεννόηση με τους βουλευτές μου έχουνε γίνει κι άλλα πράγματα δηλαδή πράγματα που έχουμε συζητήσει νομοσχέδια ή οτιδήποτε άλλο και τόσο προσέχω να το πω έτσι ώστε να μην κάνουν κάποια λάθη. Είναι καινούριοι κι αυτοί δεν έχουν πολιτική εμπειρία αλλά πάντοτε στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής ομάδας τίποτε άλλο εντάξει ευχαριστώ πολύ».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This