Ρόδος-pass με δωρεάν διακοπές για τους τουρίστες που έφυγαν από το νησί ανακοίνωσε ο -δεν τρέχει τίποτα- Μητσοτάκης

Για μία ακόμη φορά έδειξε ότι την καταστροφή τη βλέπει ως «κανονικότητα» - Οι παρουσιαστές του ITV μιλούσαν για «καταστρεπτικές πυρκαγιές» και ο Πρωθυπουργός γελούσε!

Must Read

Τη γνωστή συνταγή των… pass για κάθε τι, επανέλαβε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο βρετανικό ITV, ερωτώμενος για την κατακαμένη Ρόδο και τον αντίκτυπο της καταστροφικής πυρκαγιάς στον τουρισμό, μετά τις τραγελαφικές εικόνες που έκαναν τον γύρο του κόσμου με πολλούς τουρίστες να φεύγουν πάνω σε καρότσες και ακόμα περισσότερους να αγωνιούν μην ξέροντας που να πάνε και τι να κάνουν σε ένα νησί που καιγόταν χωρίς κανείς να ασχολείται, πέρα από τους ντόπιους.

Ο Πρωθυπουργός εστιάζοντας αποκλειστικά στην επικοινωνιακή διαχείριση, σχολίασε στο βρετανικό δίκτυο ότι «η Ρόδος σήμερα είναι πιο φιλόξενη από ποτέ, το νησί επέστρεψε στην κανονικότητα»! Την καταστροφή τη βλέπει ως κανονικότητα ο κ.Μητσοτάκης, όπως απέδειξε για μία ακόμη φορά…



Αλγεινή εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι την ώρα που οι παρουσιαστές μιλούσαν για τις καταστρεπτικές πυρκαγιές στην Ελλάδα με τις ολέθριες συνέπειες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαμογελούσε και στο ξεκίνημα της παρουσίας του στον τηλεοπτικό «αέρα», αυτό που είχε να πει ήταν ότι «πάντα είχαμε πυρκαγιές στη Μεσόγειο»

Ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε και το pass για τους τουρίστες των οποίων οι διακοπές χάλασαν λόγω της φωτιάς: «Η ελληνική κυβέρνηση θα προσφέρει 1 εβδομάδα δωρεάν διακοπές στη Ρόδο την ερχόμενη άνοιξη ή το φθινόπωρο, για όλους όσοι είδαν τις διακοπές τους διακοπές τους να διακόπτονται λόγω των πυρκαγιών».

Ποιος θα πληρώσει άραγε γι΄αυτή την επικοινωνιακή μπαρούφα…

Αυτό για τις φωτιές που «πάντα είχαμε», το επανέλαβε όταν ρωτήθηκε για το αν οι Βρετανοί τουρίστες θα έπρεπε να έρθουν στην Ελλάδα, παρουσιάζοντας και μια πιο… βολική εικόνα της κατάστασης και αποθεώνοντας ως το απόλυτο «όπλο» το… 112 το οποίο όπως είπε, δεν έχουν ακόμα στη Βρετανία!

Όσο για αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός ότι «είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι» και την υποβάθμιση που προσπάθησε να κάνει στην καταστροφή («λιγότερο από το 15% του νησιού έχει επηρεαστεί»), η πραγματικότητα δίνει δυστυχώς τις ανάλογες απαντήσεις στις επικοινωνιακές φανφάρες.

«Φυσικά και πρέπει να έρθουν στην Ελλάδα. Δεν υπάρχει κανένας απολύτως κίνδυνος όπως είπα και πάντα είχαμε πυρκαγιές, δεν είναι ελληνικό πρόβλημα, είναι πρόβλημα της Μεσογείου. Αλλά μπορώ να σας πω ότι είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τέτοιου είδους πυρκαγιές. Έχουμε στην Ελλάδα εδώ και τρία χρόνια κάτι που δεν έχετε ακόμα στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον αριθμό 112 και μπορούμε να στέλνουμε επείγοντα μηνύματα σε όσους επηρεάζονται από φυσικές καταστροφές … Αν ψάχνετε για διακοπές της τελευταίας στιγμής είμαι σίγουρος ότι μπορείτε να βρείτε εξαιρετικές προσφορές στη Ρόδο, ή σε άλλον προορισμό της Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι απολύτως ασφαλής, δίνουμε μεγάλη σημασία στην ασφάλεια και όπως σας είπα, λιγότερο από το 15% του νησιού έχει επηρεαστεί…».

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This