Στίγκας: «Δεν θα πω για ποιο λόγο το έκανα, δεν αντέδρασα υπερβολικά για τον Φλώρο»

«Τέλη Αυγούστου θα συνεδριάσει η ΚΟ», είπε

Must Read

Υπό τον φόβο της αναστολής της κρατικής χρηματοδότησης αμφότερες οι πλευρές στους «Σπαρτιάτες» αποφάσισαν να βάλουν τα σπαθιά στα θηκάρια.

Έτσι δεν πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνεδρίαση της ΚΟ που είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος του κόμματος Βασίλης Στίγκας. Αντί για ΚΟ υπήρξε συνάντηση του προέδρου του κόμματος με τον γραμματέα της ΚΟ Γιάννη Δημητροκάλλη και τον εκπρόσωπο τύπου του Χάρη Κατσιβαρδά στην οποία αποφασίστηκε να συνεδριάσει η ΚΟ τέλη Αυγούστου και εκεί να συζητηθούν όλα τα θέματα. Επίσης απορρίφθηκε η ιδέα να πραγματοποιηθεί συνέδριο του κόμματος.

«Δεν είναι του παρόντος, όπως συμφωνήσαμε», είπε ο Β. Στίγκας συμπληρώνοντας πως «δεν θα προσέφερε κάτι περισσότερο».

Στόχος και της πλευράς Στίγκα και της πλευράς «Δομοκού» είναι να πέσουν οι τόνοι μετά την επιστολή αποδοκιμασίας των 9 από τους 12 βουλευτές προς τον Β. Στίγκα ύστερα από την αποδοκιμασία του προέδρου του κόμματος στον βουλευτή Κώστα Φλώρο που μίλησε υπέρ του Κασιδιάρη.

«Επί της ουσίας δεν έχουμε πολλές διαφορές» δήλωσε ο Β. Στίγκας εκτιμώντας ότι «πιθανόν λύσαμε όλες τις διαφορές».

Σημειώνεται ότι ο Β. Στίγκας εμμένει στην αποδοκιμασία Φλώρου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι η αντίδρασή του στην Ολομέλεια της Βουλής «δεν ήταν υπερβολική, αλλά δεν θέλω να πω και για ποιο λόγο το έκανα».

Για τον Κασιδιάρη και την επιρροή του στους Σπαρτιάτες ο Β. Στίγκας επανέλαβε πως όντως «είναι το καύσιμο – η κηροζίνη για να φτάσουμε στο ποσοστό που πήραμε στις εκλογές», αλλά «από εκεί και πέρα, εμείς συνεχίζουμε ως Σπαρτιάτες».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This