Βελόπουλος για την αποκάλυψη της Εστίας: Τους εφιάλτες δεν τους περιμένουν «αξιώματα»

Must Read

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Λύση με αφορμή την αποκάλυψη της Εστίας της Κυριακής για το ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα που περιμένει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εάν προσφύγει στην Χάγη για τα ελληνοτουρκικά.

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου θεωρεί ότι ο Κ. Μητσοτάκης οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν ισχύουν τα δημοσιεύματα που τον εμπλέκουν σε «ανίερη συναλλαγή» εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων μέσω Χάγης με αντάλλαγμα «ευρωπαϊκό αξίωμα»

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με δημοσίευμα της Εστίας της Κυριακής, ο Κ. Μητσοτάκης “ονειρεύεται” Ευρωπαϊκά αξιώματα με αντάλλαγμα εθνική μειοδοσία στο Αιγαίο υπό τον “μανδύα” της Χάγης.

Ο πρωθυπουργός της χώρας οφείλει άμεσα να ξεκαθαρίσει εάν σχεδιάζει προσφυγή στη Χάγη με αντάλλαγμα “ανώτατο ευρωπαϊκό αξίωμα”.

Προειδοποιούμε τον κ. Μητσοτάκη ότι όσοι επιχείρησαν να εφαρμόσουν παρόμοια “εφιαλτικά” σχέδια εις βάρος του ελληνισμού, δεν ανταμείφθηκαν με “αξιώματα”, αλλά με αιώνια απαξίωση, ως “εφιάλτες”».

Το πρωτοσέλιδο της Εστίας της Κυριακής

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This