Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

Γκρέμισε το αφήγημα της σκευωρίας ο Φρουζής: «Δεν έχω να πω απολύτως τίποτα για Παπαγγελόπουλο»

Σε πλήρη αποκαθήλωση του αφηγήματος περί σκευωρίας ενορχηστρωμένης από τον τέως αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, οδηγεί η δήλωση του Κωνσταντίνου Φρουζή ότι δεν έχει απολύτως τίποτα να καταθέσει για φερόμενες πιέσεις του κ. Παπαγγελόπουλου σε δικαστικούς ή εισαγγελικούς λειτουργούς.

Η ρητή αναφορά του μάρτυρα προκαλεί, ευλόγως, το ερώτημα για ποιον λόγο κλήθηκε πρώτος να καταθέσει, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Προανακριτική που στήθηκε στρέφεται κατά του πρώην υπουργού και το όνομά του μέχρι ώρας δεν έχει ακουστεί σχεδόν καθόλου στις συνεδριάσεις.

Δείτε επίσης: Άλλα έλεγαν τα έγγραφα της δικογραφίας για τις επαφές του με τον Σαμαρά

Εν τω μεταξύ, ο Κωνσταντίνος Φρουζής φέρεται ότι υποστήριξε πως η Ελένη Τουλουπάκη τού πρότεινε ευνοϊκή μεταχείριση και όχι να είναι προστατευόμενος μάρτυρας, όπως είχαν διαρρεύσει αρχικώς την Τρίτη πηγές από το «γαλάζιο» στρατόπεδο.

Ερωτηθείς, μάλιστα, για το εάν η κυρία Τουλουπάκη τού ανέφερε ονόματα πολιτικών, απάντησε «όχι». Βέβαια, ως αναμενόταν, ο μάρτυρας άφησε αιχμές κατά της εισαγγελέως Διαφθοράς, λέγοντας ότι τον κάλεσε τον Μάιο του 2018 όχι για να πει όσα ήξερε, αλλά για να πει αυτά που ήθελε να ακούσει.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ