Άρχισαν τα όργανα στον ΣΥΡΙΖΑ για Κασσελάκη

Ανακοινώνει επίσημα σήμερα από τα Χανιά την υποψηφιότητά του για την αρχηγία, ταράζει τα νερά στην Κουμουνδούρου και προκαλεί μπαράζ αντιδράσεων

Must Read

Από τα Χανιά σήμερα σε ειδική συγκέντρωση αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την υποψηφιότητά του για την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο πέμπτος υποψήφιος που έρχεται να ταράξει τα ανησυχητικά ήρεμα νερά που επικρατούσαν μέχρι χθες στην εκλογική μάχη ανακοίνωσε ήδη την απόφασή του στα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανίων, από τα οποία ζήτησε να την κοινοποιήσουν ευρύτερα. Εν όψει του γεγονότος μάλιστα καλεί τα μέλη της Νομαρχιακής σε ανοιχτή συζήτηση σήμερα στους Τάφους των Βενιζέλων, στις 19.15.

Στο πρόγραμμά του περιλαμβάνεται στη συνέχεια η παρθενική του εμφάνιση με τη νέα του ιδιότητα στο βραδινό δελτίο ειδήσεων του Kontra Chanel, όπου θα απαντήσει στις ερωτήσεις του δημοσιογράφου Πάνου Χαρίτου. Τη δημοσιοποίηση της υποψηφιότητας οργάνωσε, όπως φαίνεται, μεθοδικά και, όπως αναφέρεται (pontiki.gr), τη συνόδευσε με βίντεο το οποίο έχει επιμεληθεί ο σκηνοθέτης Νίκος Σούλης.

Ο 35χρονος επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στα ναυτιλιακά και συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, ανέπτυξε έντονη πολιτική δράση το τελευταίο διάστημα. Βρέθηκε στις φωτιές της Ρόδου αλλά και στη λίμνη Δοϊράνης, από όπου υπερασπίστηκε την προβληματική συμφωνία των Πρεσπών, ενώ μέσω των social media κατέθεσε πρόσφατα την πολιτική του πλατφόρμα καλώντας τους πολίτες να την εμπλουτίσουν. Προτείνει δε νέο όνομα στη μαρκίζα με τον τίτλο Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Ανασυγκρότησης, κάτι που θορύβησε αρκετούς εντός κόμματος.

Πιο επιθετικός ο Τάκης Κατσαρός από την Ομπρέλα, ο οποίος ζήτησε την παρέμβαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Θα μπορούσε άραγε οποιοδήποτε μέλος του κόμματος να κάνει το ίδιο; Να εξαγοράζει δημοσιότητα; Να στήνει μηχανισμό προβολής σε μη εκλογική περίοδο; Να επισκέπτεται περιοχές και να προβαίνει σε δηλώσεις, παρότι δεν έχει καμιά επίσημη ιδιότητα; Καταλαβαίνει κανείς τη διαλυτική επίδραση τέτοιων πρακτικών;».

Αλλά και ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του Νίκου Παππά, του οποίου η υποψηφιότητα ενδέχεται να πληγεί από την παρουσία Κασσελάκη, ο οποίος έχει τη στήριξη του άτυπου «μέντορά» του Παύλου Πολάκη, σχολίασε ενοχλημένος ότι «ειδικά οι ηγέτες της Αριστεράς αναδεικνύονται μέσα από πολιτικούς και κοινωνικούς αγώνες σε όλα τα επίπεδα, από το πρωτοβάθμιο σωματείο ως το επίπεδο της κυβέρνησης».

Σχολιάζοντας την επίθεση που δέχεται σχετικά με νομικές εκκρεμότητες στις επιχειρήσεις του, έκανε λόγο για βρόμικο πόλεμο: «Από 14 ετών παλεύω μόνος μου, με τα δικά μου χέρια. Δεν τα λέρωσα ποτέ και ούτε θα τα λερώσω».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This