Εμφύλιος στους Σπαρτιάτες με βαριές κατηγορίες και εξώδικα – Ξένοι στο ίδιο κόμμα

Must Read

Καταιγιστικές εξελίξεις στο κόμμα των Σπαρτιατών, με εκατέρωθεν κατηγορίες μεταξύ του προέδρου Βασίλη Στίγκα και των βουλευτών του.

Μια ημέρα μετά την αυτομόληση της κοινοβουλευτικής του ομάδας, ο κ. Στίγκας μίλησε για την διαγραφή βουλευτών από το κόμμα και ισχυρίστηκε πως ορισμένοι βουλευτές πλαστογράφησαν τις υπογραφές συναδέλφων τους. Ειδικότερα, ο κ. Στίγκας κατηγόρησε τους βουλευτές για αντιποίηση της σφραγίδας και της επωνυμίας του κόμματος, αναφερόμενος στην ανακοίνωση που ήρθε στην δημοσιότητα μετά την διαγραφή των Ιωάννη Δημητροκάλλη, Χάρη Κατσιβαρδά και Ιωάννη Κόντη.

Σε ανακοίνωσή του ο Βασίλης Στίγκας αναφέρει ότι «η εμφάνιση των ονομάτων των έντεκα βουλευτών στο τέλος της ανακοίνωσης αυτής, είναι τελείως αυθαίρετη και υφίσταται βάσιμη αμφιβολία για την πραγματική βούληση των βουλευτών αυτών».

Ειδικότερα, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών αναφέρει: «Χθες την 31η Αυγούστου 2023 και λίγο μετά την αγόρευση του προέδρου του κόμματος ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, Βασίλειου Στίγκα στη Βουλή, εμφανίστηκε μέσω ενός ψευδεπίγραφου λογαριασμού με το όνομα ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, ανακοίνωση που φέρεται να κάνουν έντεκα βουλευτές του κόμματος, η οποία κατ’ ουσίαν αντιποιείται τη σφραγίδα και την επωνυμία του, αφού ουδέποτε δημοσιεύτηκε από το επίσημο email του τέτοια ανακοίνωση.

Είναι φανερό ότι κάποιο ή κάποια άγνωστα στο κόμμα άτομα αντιποιήθηκαν την επωνυμία του κόμματος, και εξέδωσαν ανακοίνωση από άγνωστο σε εμάς email που ονομάτισαν ”ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ”, προκειμένου να δημιουργηθεί σύγχυση στον ελληνικό λαό και ιδιαίτερα στους χιλιάδες οπαδούς και ψηφοφόρους του κόμματός μας.

Ανεξαρτήτως του προσβλητικού περιεχόμενου της ανακοίνωσης αυτής για το κόμμα μας και της αντιποίησης της ταυτότητός του και του προγράμματός του, η εμφάνιση των ονομάτων των έντεκα βουλευτών στο τέλος της ανακοίνωσης αυτής, είναι τελείως αυθαίρετη και ως εκ τούτου υφίσταται βάσιμη αμφιβολία για την πραγματική βούληση των βουλευτών αυτών».

Σύμφωνα με το Mega, ο προσφάτως διαγραφείς βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς απέστειλε ήδη εξώδικο στον Βασίλη Στίγκα. Με αυτό, ο βουλευτής ζητά από τον πρόεδρο της Βασίλη Στίγκα να αποδείξει τις καταγγελίες περί «greek mafia», αλλιώς θα πρέπει να τον αποκαταστήσει. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, ο Χ. Κατσιβαρδάς αναφέρει στο εξώδικο ότι «στην πολιτική είναι άλλο να ζητάς συνέδριο και να διαφωνείς και άλλο να μιλάς για “greek mafia” επειδή ζητάς συνέδριο».

Σημειώνεται ότι ο κ. Στίγκας δήλωσε πως υπάρχει «greek mafia» η οποία παίρνει λεφτά από δικούς του βουλευτές. Όπως ανέφερε, υπάρχει μία ομάδα που ποδηγετεί κάποιους άλλους και τους παίρνει χρήματα. «Φαίνεται πως οι μισθοί των βουλευτών του διοχετεύονται στη μαφία», ανέφερε.

Πρόσθεσε ότι ο ίδιος έχει δεχθεί απειλές, ενώ έχει υποστεί επίθεση και η επιχείρησή του: «Για να κάνω τη δήλωση αυτή, έφτασα στο αμήν, προσπαθώ εδώ και δύο μήνες, έχω υποστεί τα πάνδεινα, έχω δεχτεί ύβρεις, απειλές προς εμένα και την οικογένειά μου, έχουν σπάσει την επιχείρησή μου», είπε.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This