Ποιος πολιτικός αρχηγός αποκάλεσε τον Κασσελάκη «πουκάμισο χωρίς περιεχόμενο», και έγινε χαμός!

Δεν παρέλειψε να τονίσε ότι ο υποψήφιος για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είναι απλά «ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα»

Must Read

Δεν άφησε να «πέσει» τίποτα κάτω, η πρόεδρος του κόμματος Πλεύση Ελευθερίας, Ζωή ΚωνσταντοπούλουΣχολίασε με αιχμηρό τρόπο την υποψηφιότητα του Στέφανου Κασσελάκη, ενώ παράλληλα δεν δίστασε να πει την γνώμη της ξεκάθαρα, χαρακτηρίζοντάς τον «επικοινωνιακό κατασκεύασμα» και «πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο».

«Διατηρώ ισχυρές αμφιβολίες. Νομίζω ότι δεν αρκεί να λέμε κάτι αλλά σημασία έχει τι είμαστε. Εδώ έχουμε έναν άνθρωπο που προσπαθεί να χτίσει ένα προφίλ για τον εαυτό του με κάποια καλούτσικα καλά όπως θέλετε βίντεο. Κατά τ’ άλλα προκύπτει ότι μιλάμε για ένα επικοινωνιακό κατασκεύασμα, για μια επίφαση, για ένα πουκάμισο που δεν έχει περιεχόμενο. Δεν έχει πραγματικούς αγώνες, δεν έχει πραγματική διαδρομή, είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να χτίσει για τον εαυτό του ένα προφίλ πάνω σε πράγματα τα οποία το ένα μετά το άλλο καταρρίπτονται», ανέφερε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας. «Θα δείξει και ο χώρος αυτός θα δείξει πώς θα εξελιχθεί. Προς το παρόν βλέπουμε πρόσωπα που αυτοαναιρούνται και κυρίως προσπαθούν όλα μαζί να δείξουν ότι είναι κάτι άλλο από αυτό που έχουν καταγράψει πολιτικά», είπε η κ. Κωνσταντοπούλου κλείνοντας την άποψή της για τον Στέφανο Κασσελάκη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This