Μαξίμου: Πόλεμος προπαγάνδας για τις νέες ταυτότητες

Η στρατηγική θα περιλαμβάνει εκστρατεία ώστε να καμφθούν οι ενστάσεις, ενώ θα «χτυπά» ως «ψεκασμένους» τους εγκεφάλους των κινητοποιήσεων

Must Read

Με «καρότο και μαστίγιο» θα απαντήσει η κυβέρνηση σε όσους αντιδρούν στις νέες ταυτότητες. Η στρατηγική του Μαξίμου θα περιλαμβάνει μια καμπάνια ενημέρωσης για όσους έχουν ενστάσεις και δείχνουν φοβικοί με τις νέες ταυτότητες, την ίδια ώρα που θα «χτυπά» τους… ψεκασμένους «εγκεφαλους» των κινητοποιήσεων.

Τα κυβερνητικά στελέχη πιστεύουν πως μεγάλο κομμάτι των «ανταρτών» είναι ψηφοφόροι του κόμματος, φοβούνται την τεχνολογία και είναι επιφυλακτικοί έναντι των αλλαγών. Για αυτή τη μερίδα κόσμου το Μαξίμου θέλει να χρησιμοποιήσει την πειθώ, και άρα, μέσω μιας μαζικής και στοχευμένης καμπάνιας, να την πείσει.

Την ίδια ώρα, όμως, το Μαξίμου είναι έτοιμο να κηρύξει πόλεμο κατά των θρησκευτικών οργανώσεων που έχουν μπει για τα καλά στη μάχη των ταυτοτήτων, στο κόμμα ΝΙΚΗ, που έχει ξεκάθαρη θέση κατά των νέων ταυτοτήτων, αλλά και των βουλευτών των «Σπαρτιατών».

Επίθεση Οικονόμου

Ενδεικτική είναι η χθεσινή παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Οικονόμου, ο οποίος επιτέθηκε κατά όσων διαφωνούν με τις νέες ταυτότητες. «Δεν πρόκειται περί τίποτε άλλο εκτός από σκοταδισμό και παραλογισμό. Καθαρές κουβέντες – εδώ, τώρα, δεν πρέπει να μασάμε τα λόγια μας και να λέμε “μη θίξουμε, μην κάνουμε, μη φτιάξουμε”. Οποιος έχει απορίες καλοπροαίρετες και τα υπόλοιπα και εξακολουθεί να αρνείται κινείται στη σφαίρα του παραλογισμού και του σκοταδισμού. Εγώ δεν λέω να μην έχεις αμφιβολίες. Ερχεται κάτι καινούργιο», είπε χαρακτηριστικά.

Την ίδια ώρα, πόλεμος ξέσπασε μεταξύ της ΝΙΚΗΣ και του Αδωνι Γεωργιάδη. «Mε λύπη διαπιστώνουμε ότι ο κ. Γεωργιάδης συνεχίζει να εκτίθεται με ψεύδη και μισές αλήθειες. Τον ενημερώνουμε ότι χθες η ΝΙΚΗ έκανε μια τεκμηριωμένη ενημερωτική εκδήλωση για τις επιστημονικές και νομικές πτυχές των νέων ταυτοτήτων. Τον παραπέμπουμε στον σχετικό σύνδεσμο (όπου και περιλαμβάνεται η παρέμβαση), προκειμένου να έχει έγκυρη πληροφόρηση και αυτός σχετικά. Ενημερώνουμε τον υπουργό Εργασίας πως ψεύδεται όταν μιλάει για το χάραγμα του αντιχρίστου, καθώς η ΝΙΚΗ ποτέ δεν έχει κάνει τέτοια αναφορά. Ο ίδιος, ωστόσο, καλό θα είναι να διαφωτίσει τον δικό του πρόεδρο ότι οι νέες ταυτότητες ΕΧΟΥΝ τσιπ».

Την ίδια ώρα, η Ελληνική Λύση συνεχίζει να τονίζει την οικονομική διάσταση της υπόθεσης, επισημαίνοντας πως «η υπόθεση των νέων ταυτοτήτων και η σπουδή με την οποία προωθούνται αναδύει την οσμή τεράστιου οικονομικού σκανδάλου. Είναι αδιανόητο ένα τέτοιο τεράστιο έργο να γίνει χωρίς διεθνή, ανοιχτό διαγωνισμό, χωρίς φωτογραφικούς όρους».

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αποκτά το ζήτημα των «τσιπ» στις νέες ταυτότητες, καθώς τα κυβερνητικά στελέχη φάσκουν και αντιφάσκουν. Ωστόσο, το επόμενο διάστημα μένει να φανεί τι ακριβώς ισχύει, καθώς μαύρο σκοτάδι επικρατεί τόσο για την οικονομική διάσταση όσο και για το ζήτημα των προσωπικών δεδομένων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This