Στον Άρειο Πάγο ο Βασίλης Στίγκας – Καλεί τους «αντάρτες» να επιστρέψουν

Ανατροπή στους Σπαρτιάτες: Τα βρήκε ο πρόεδρος του κόμματος με τους βουλευτές!

Must Read

Ανατροπή του πολιτικού σκηνικού στους Σπαρτιάτες με τον Στίγκα να τα βρίσκει με τους βουλευτές του κόμματος.

Πρωτόγνωρες διαστάσεις πολιτικής παρακμής λαμβάνουν οι εξελίξεις στο εσωτερικό των «Σπαρτιατών» με την διαφαινόμενη επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών. Λίγες ώρες πριν καταθέσει στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, αποφάσισε την επιστροφή των τριών διαγραφέντων βουλευτών στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος και με επιστολή του τόνισε ότι η «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των «Σπαρτιατών».

Ο πρόεδρος των «Σπαρτιατών» θα παρουσιαστεί στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου σήμερα προκειμένου να καταθέσει για τις καταγγελίες του περί Greek Μafia. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι σε συνάντηση που είχε με τους βουλευτές, αναγνωρίστηκε από την πλευρά τους ως λάθος η απουσία τους από τα έδρανα της Βουλής στη συζήτηση για τις πυρκαγιές. Σημειώνεται πως ο Βασίλης Στίγκας θα παρουσιαστεί στις 10:00 στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη, η οποία θα διενεργήσει προκαταρκτική έρευνα σχετικά με τις δηλώσεις του στη Βουλή περί «Greek Μafia».

Η ανακοίνωση του Βασίλη Στίγκα  

ΠΡΟΣ: Βουλευτές

κ. Δημητροκάλλη Ιωάννη (Ανατολικής Αττικής)
κ. Κατσιβαρδά Χαράλαμπο (Β1′ Βόρειου Τομέα Αθηνών)
κ. Κόντη Ιωάννη (Α΄ Θεσσαλονίκης)

Αξιότιμοι κύριοι Βουλευτές,

κατόπιν της σημερινής συνάντησης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας μαζί μου, και έπειτα από τις αμοιβαίες εξηγήσεις που δόθηκαν εκατέρωθεν, ως εκ τούτου, σας καλώ να επανενταχθείτε ως μέλη της Κ.Ο. σύμφωνα με τους όρους που υπήρχαν πριν τη διαγραφή σας. Στη σημερινή συνάντηση, εκτιμήθηκε η θέση των βουλευτών, και η παραδοχή ότι η μη παρουσία τους στην Ολομέλεια της Βουλής την 31/08/2023, αποτέλεσε ατόπημα για το οποίο ζητήθηκε συγγνώμη. Ως εκ τούτου, οι χαρακτηρισμοί, «Greek Mafia» και «ομάδα εκβιαστών», δεν έχουν καμία σχέση με κανέναν από τους διαγραφέντες ή κάποιον άλλον από την Κοινοβουλευτική Ομάδα μας.

Βασίλειος Στίγκας

Πρόεδρος Κ.Ο. «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ»

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στίγκας θα αποκάλυπτε στην Δικαιοσύνη τους στενούς δεσμούς της ΚΟ με τον έγκλειστο στις φυλακές Δομοκού Ηλία Κασιδιάρη και θα ενεργοποιούσε βαρύτατες κυρώσεις οι οποίες μπορεί να έφταναν έως την αναστολή της κρατικής χρηματοδότησης και την έκπτωση όλων από το βουλευτικό αξίωμα. Πάντως, από το περιβάλλον του προέδρου των Σπαρτιατών υποστηρίζει ότι ο ίδιος θα παραστεί στον Άρειο Πάγο και θα καταθέσει κάθε στοιχείο που έχει στην διάθεσή του ενώ για την επιστροφή των βουλευτών σημειώνουν πως ο πρόεδρος του κόμματος δέχθηκε την ειλικρινή μεταμέλειά τους. 

 

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This