Στα χαρακώματα ΝΔ -ΣΥΡΙΖΑ για τη συμμετοχή του Α. Τσίπρα στη πορεία

Must Read

Πόλεμο ανακοινώσεων ανάμεσα στη Νέα Δημοκρατία και τον ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσε η συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Μετά το βιτριολικό σχολείο της Νέας Δημοκρατίας που λίγο-πολύ χαρακτήρισε τουρίστα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, άμεση και στο ίδιο σκληρό ύφος ήταν η απάντηση από την Κουμουνδούρου:
«Το να τολμά να μιλά για τουρισμό η ΝΔ, όταν ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε ανήμερα του Πολυτεχνείου να κάνει long weekend στο Λονδίνο, είναι το λιγότερο αστείο.

Όσο αστείο άλλωστε ήταν και το να βγάλει tweet για το Πολυτεχνείο, μεταξύ μιας παρτίδας τένις και ενός γεύματος με σούσι στις όχθες του Τάμεση. Ενημερώνοντάς μας μάλιστα, ότι το μήνυμα της εξέγερσης του Νοέμβρη είναι το δόγμα της ασφαλείας.

Φαίνεται θα άφησε στο πόδι του τον επικεφαλής της νεολαίας του δικτάτορα Παπαδόπουλου, κ. Βορίδη, και υπεύθυνους για την επικοινωνία απογόνους της προπαγάνδας του Παττακού».

Υπενθυμίζεται ότι η Νέα Δημοκρατία σε ένα βιτριολικό σχόλιο καυτηριάζει τη συμμετοχή του Αλέξη Τσίπρα στην πορεία για το Πολυτεχνείο, λέγοντας πως:

«Η πορεία είχε προορισμό την αμερικανική πρεσβεία. Ο Αλ. Τσίπρας σταμάτησε κάπου στη Μεγάλη Βρετανία. Ίσως πήγε για απογευματινό τσάι. Πήγε, είδε, έφυγε. Τουρίστας και στις διαδηλώσεις. Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ σε μια εικόνα».

ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΣΙΠΡΑΣ

ΠΟΡΕΙΑ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This