Θαύμα, θαύμα: Εμφανίστηκε ο εξαφανισμένος υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Παραδέχθηκε ότι «πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί»

Must Read

Η βαριά εγκληματικότητα στη χώρα μας κάνει πάρτι και τόσο διάστημα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου, αγνοούνταν. Δεν είπε ούτε μια λέξη για την εξαπλή δολοφονία στην Αρτέμιδα, αλλά και το φιάσκο με τους Κροάτες χούλιγκαν.

Και ω του θαύματος σήμερα ενεφανίσθη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Και είπε ότι η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει στην σύλληψη ενός υπόπτου στην υπόθεση της εξαπλής δολοφονίας: «Έχω να σας πω ότι προχωρούν οι έρευνες με πολύ γοργούς ρυθμούς. Προστίθενται συνεχώς και νέα ευρήματα. Και μάλιστα τις τελευταίες 48 ώρες υπάρχουν σοβαρά ευρήματα από τις υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και γίνεται ανάλυση των δειγμάτων και των τηλεφώνων που φτάνουν στα χέρια μας. Είναι μία υπόθεση αρκετά σοβαρή. Μία υπόθεση που έχει πολλά επεισόδια και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Ήδη κρατάμε στα χέρια μας έναν πολύ σοβαρό ύποπτο για συμμετοχή σε αυτή την υπόθεση. Τον οποίο συλλάβαμε στο αεροδρόμιο ενώ πήγαινε να διαφύγει. Έχουμε και άλλα ευρήματα. Θα γίνει εξιχνίαση της υπόθεσης όπως απαιτεί η σοβαρότητα της και όλα τα πρωτόκολλα».

Τόνισε ακόμη πως σε 10 ημέρες θα ολοκληρωθεί η ΕΔΕ για τους αξιωματικούς στην υπόθεση των Κροατών χούλιγκαν: «Σε μία εβδομάδα, 10 μέρες το πολύ θα έχει ολοκληρωθεί. Ήταν μία ΕΔΕ που γίνεται με βάση τους κανονισμούς που υπάρχουν, τις προθεσμίες, τις ενστάσεις που κάποιες στιγμές κατατέθηκαν».

Για την μικρή και μεσαία εγκληματικότητα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη παραδέχθηκε ότι «πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί» και είπε πως σε ένα μήνα 1.500 αστυνομικοί από τη φύλαξη στόχων θα βγουν για περιπολίες στον δρόμο.

Και συνέχισε: «Αυτό θα βοηθήσει και θα βοηθήσει πολύ. Σας το εγγυώμαι ότι θα μείνουν. Δεν πρόκειται να γίνει κάτι για να υλοποιηθεί μία εξαγγελία και να φύγουν. Θα μείνουν γιατί αυτή είναι η ανάγκη τώρα. Η προτεραιότητα είναι να είναι στο πεδίο, εκεί που επιχειρησιακά η αστυνομία θεωρεί ότι αυτή την ώρα πάσχουμε και πρέπει να ενισχυθούμε. Και πάσχουμε σε ανθρώπινο δυναμικό στο πεδίο. Χρειαζόμαστε περισσότερη αστυνομία. Χρειαζόμαστε, όμως, τεχνολογία και κάμερες που θα διευκολύνουν και την δουλειά της αστυνομίας και θα μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς στην αντιμετώπιση του εγκλήματος».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This