Επικίνδυνα παιχνίδια Μητσοτάκη: Ετοιμάζει διμερή συμφωνία με την Τουρκία;

Εφόσον υπογραφεί θα πρόκειται για εθνική αυτοχειρία

Must Read

Συμφωνία Ελλάδας – Τουρκίας για το Μεταναστευτικό είναι το αποτέλεσμα της θετικής, όπως την χαρακτηρίζουν κυβερνητικές πηγές, συνάντησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πηγές του Μαξίμου διαρρέουν από το απόγευμα της Παρασκευής ότι η συμφωνία εντάσσεται στην επιθυμία των δύο ηγετών, όπως αυτή εκφράστηκε κατά το πρόσφατο τετ α τετ στην Νέα Υόρκη, να οικοδομήσουν μια σχέση συνεργασίας χωρίς να υπάρχει καχυποψία. Συνακολούθως, προσθέτουν οι ίδιες πηγές, το θέμα της παράνομης μετανάστευσης πρέπει να αντιμετωπιστεί από κοινού.

Η εν λόγω συμφωνία αναμένεται να υπογραφεί κατά την διάρκεια του Ανωτάτου Συμβουλίου Συνεργασίας Ελλάδας και Τουρκίας στις 7 Δεκεμβρίου, στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα πάντα με κυβερνητικές πηγές, η συνεργασία που θα απορρέει από τους όρους της διμερούς συμφωνίας θα είναι σε επίπεδο υπουργών και αξιωματούχων, αλλά κυρίως ανάμεσα στο ελληνικό και τουρκικό Λιμενικό.

Ωστόσο, οποιαδήποτε διμερής συμφωνία με την Τουρκία θέτει σε κίνδυνο τα εθνικά μας συμφέροντα, τα οποία βασίζονται στην αρχή του ότι τα σύνορα της Ελλάδος είναι και σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 

Η χώρα μας έχει δώσει σκληρές μάχες για να ταυτιστούν τα ελληνικά σύνορα με τα ευρωπαϊκά και τώρα έρχεται ο κ. Μητσοτάκης και απεμπολεί άλλη μια από τις λίγες κατακτήσεις της ελληνικής διπλωματίας προς όφελος πάντα της Τουρκίας.

Συνεπώς, οποιαδήποτε διμερής συμφωνία με την Τουρκία είναι εθνική αυτοχειρία!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This