Τσίπρας για Κασσελάκη: «Του έδωσα το βαλιτσάκι με τους κωδικούς των πυρηνικών»

Χαλαρός και με διάθεση για χιούμορ ο Αλέξης Τσίπρας - Τι δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον διάδοχό του στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

Ευχαριστημένος και με διάθεση για χιούμορ αποχώρησε ο Αλέξης Τσίπρας μετά από τη συνάντησή του με τον διάδοχό του, Στέφανο Κασσελάκη, στο νέο του γραφείο στη Βουλή.

Μάλιστα, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με πειράγματα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, ενώ επικαλέστηκε και φράση του Τσόρτσιλ….

«Του ευχηθήκατε σιδεροκέφαλος. Το κατάλαβε;» τον ρώτησε δημοσιογράφος. «Η πολιτική είναι events my dear, όπως έλεγε ο Τσόρτσιλ. Δεν θα σας αφήσουμε να πλήξετε. Όχι εγώ, ο ΣΥΡΙΖΑ», απάντησε χαριτολογώντας ο πρώην επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Του κάνατε ταχύρρυθμα;» σχολίασε δημοσιογράφος.

«Μαθαίνει γρήγορα…», είπε γελώντας.

Και η συζήτηση συνεχίστηκε ως εξής, με τον κ. Τσίπρα να απαντά στις ερωτήσεις με διάθεση χαλαρή και με χιούμορ, σύμφωνα με το ΑΠΕ:

 

Δημοσιογράφος: Έγινε παράδοση-παραλαβή…

Αλ.Τσίπρας: Δεν είναι υπουργείο να κάνουμε παράδοση παραλαβή. Τι να του δώσω; Του έδωσα το “βαλιτσακι” με τους κωδικούς των πυρηνικών.

Δημοσιογράφος: Το θέμα είναι αν θα έχουμε πυρηνική έκρηξη…

Αλ.Τσίπρας: Κανέναν δεν θα ωφελούσε, δεν νομίζω…

Δημοσιογράφος: Θα πάτε απόψε στο γήπεδο;

Αλ.Τσίπρας: Αυτό είναι όντως ένα σοβαρό ερώτημα. Να δούμε, αν θα διαβάσει νωρίς ο μικρός.

Κλείνοντας τη σύντομη συνομιλία που είχε με τους δημοσιογράφους ανέφερε ότι θα είναι πολύ συχνά στη Βουλή, συμπληρώνοντας ότι «αυτό είναι το γραφείο μου».

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This