Πραξικοπηματικές ενέργειες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών!

Να «ξηλώσει» όσους κάνουν σωστά τη δουλειά τους και ζητούν να ερευνηθεί το σκάνδαλο επιχειρεί η κυβέρνηση!

Must Read

Με αιφνιδιαστικές κινήσεις ο Κυριάκος Μητσοτάκης σπεύδει να καλύψει το σκάνδαλο των υποκλοπών, μόλις τρία 34ωρα πριν την κρίσιμη συνεδρίαση στην ΑΔΑΕ αναφορικά με τις κυρώσεις που θα επιβληθούν στην ΕΥΠ μετά την άρνησή της να συνεργαστεί στην διερεύνηση της υπόθεσης.

Όπως έγινε γνωστό, παρά το γεγονός ότι η Ολομέλεια της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών αναμένεται να συνεδριάσει την Παρασκευή, η κυβέρνηση έκανε γνωστό χθες ότι θα φέρει στην αυριανή διάσκεψη των προέδρων την αντικατάσταση μελών της Ολομέλειας της ΑΔΑΕ, την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ περίμεναν να γίνει η συνεδρίαση μόνο για τα νέα μέλη ΔΣ στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης!

Δηλαδή η κυβέρνηση επιχειρεί να «ξηλώσει» τα μέλη που επιμένουν στο να επιβληθούν κυρώσεις στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για τις παράνομες παρακολουθήσεις. Η ΕΥΠ και ο διοικητής Θεμιστοκλής Δεμίρης αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία που ζήτησε η ανεξάρτητη Αρχή για τις παρακολουθήσεις του μισού υπουργικού συμβουλίου, με την ΑΔΑΕ να ζητά κυρώσεις, δηλαδή πρόστιμο 100.000 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι η συζήτηση για την αποκαλυπτική έκθεση της ΑΔΑΕ εξαιρέθηκε τον Απρίλιο από τη συνεδρίαση της Ολομέλειας λόγω… προεκλογικής περιόδου.

Σημειώνεται ότι η θητεία του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου, τον οποίο η κυβέρνηση Μητσοτάκη «κυνήγησε» επειδή έκανε τη δουλειά του. Σύμφωνα με πληροφορίες, από τα παλαιά μέλη μόνο ο Γιώργος Μπακάλης προτείνεται για αντιπρόεδρος. Για Αν. Αντιπρόεδρος προτείνεται ο Αθανάσιος Παλιάτσος, ενώ για τακτικά μέλη οι Κωνσταντίνος Οικονόμου, Δημοσθένης Ασημακόπουλος, Σταύρος Κωστόπουλος Παναγιώτης Τρακάδας, Χαράλαμπος Τσιλιώτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This