∆ώρα Αυγέρη και Θεοδώρα Τζάκρη: Οι ξανθιές μούσες του Κασσελάκη!

Οι γυναίκες σωματοφύλακες του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Must Read

∆ύο σε μία είναι πλέον οι «μούσες του Κασσελάκη»! Οι ξανθιές του ΣΥΡΙΖΑ ∆ώρα Αυγέρη και Θεοδώρα Τζάκρη αποτελούν την πρώτη δυνατή γυναικεία ομάδα του νέου προέδρου.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Είναι αυτές που τον πίστεψαν μόλις τον γνώρισαν, του στάθηκαν, ρίσκαραν γι’ αυτόν και τώρα δρέπουν τους καρπούς των ρίσκων τους! Ηδη η πρώην βουλευτής ∆ώρα Αυγέρη, που δεν κατάφερε να κρατήσει τη θέση της στις βουλευτικές εκλογές που προηγήθηκαν, ανέλαβε εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η νυν βουλευτής Θεοδώρα Τζάκρη θα είναι το πιθανότερο η νέα γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας.

Η ∆ώρα και η Θεοδώρα είναι οι γυναίκες σωματοφύλακες στη Βουλή για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη. Ψηλές, ξανθιές και πολύ δραστήριες, που πόνταραν πολύ έξυπνα στο σωστό… άλογο κούρσας. Τις επόμενες ημέρες συγκροτείται και το υπόλοιπο γραφείο του Κασσελάκη και οργανώνεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, όπως πληροφόρησε χθες το κοινό η ∆ώρα Αυγέρη.

Το κόμμα πρέπει σύντομα να ανασυνταχθεί, καθώς υπάρχει μεγάλη κοινοβουλευτική δραστηριότητα το προσεχές διάστημα. «Μπροστά μας έχουμε τη μεγάλη μάχη του Προϋπολογισμού, ο οποίος έρχεται την επόμενη εβδομάδα στη Βουλή. Ηδη συγκροτείται το γραφείο του νέου προέδρου του κόμματος, οργανώνεται η κοινοβουλευτική ομάδα και όλες οι κινήσεις το επόμενο διάστημα θα γίνουν συλλογικά και δημοκρατικά» δήλωσε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος Τύπου ∆ώρα Αυγέρη.

Ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρεί σε άμεσες αλλαγές και παρεμβάσεις στον εσωκομματικό σχεδιασμό, ενώ αναμένεται η συγκρότηση των οργάνων και τομέων. Οσονούπω, δηλαδή, έρχονται και οι τομεάρχες του Κασσελάκη, οι σκιώδεις υπουργοί, που θα κάνουν τους… κανονικούς του Μητσοτάκη να τρέχουν! Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα κορίτσια του ΣΥΡΙΖΑ, τα πιστά στον Στέφανο!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This