Ο Κασσελάκης… φαντάρος: «Θα παρουσιαστεί για να υπηρετήσει 20 μέρες»

«Θα τηρήσει το νόμο» λένε πηγές από το περιβάλλον του

Must Read

Θα το δούμε και αυτό. Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ετοιμάζεται για φαντάρος, σύμφωνα με κύκλους από το περιβάλλον του, κι ενώ τις τελευταίες ημέρες έχουν ξεσπάσει αντιδράσεις για την επιμονή του Στέφανου Κασσελάκη να καταργηθεί η υποχρεωτική στράτευση, ενώ ο ίδιος δεν έχει υπηρετήσει.

Όπως αναφέρουν πηγές από τον κύκλο του: «ο νέος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης θα τηρήσει το νόμο και θα παρουσιαστεί να υπηρετήσει την θητεία του στον στρατό για 20 ημέρες όπως προβλέπεται» θα ντυθεί στα χακί για να υπηρετήσει την πατρίδα.

Βέβαια, ο Στέφανος Κασσελάκης θα υπηρετήσει για μόλις 20 μέρες, όπως προβλέπεται δηλαδή για όσους έμεναν στο εξωτερικό και επιστρέφουν προτού κλείσουν το 45ο έτος της ηλικίας τους. Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει λάβει ήδη τρεις μήνες παράταση.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε σημειώσει ο ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης, ο κ. Κασσελάκης πρέπει να παρουσιαστεί μέσα σε 6 μήνες. Σημειώνεται ότι ο ίδιος έχει λάβει ήδη τρεις μήνες παράταση και έχει 6 μήνες περιθώριο να υπηρετήσει, καθώς ήταν υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Πιθανότατα, ο Κασσελάκης θα παρουσιαστεί τον Νοέμβριο αφού τότε καλείται η επόμενη ΕΣΣΟ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This