Παρασκευή 18/6/2021

Δημοσκόπηση Interview: «Σάρωσαν» οι υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΣΥΡΙΖΑ (video)

Μια εμφατική νίκη παίρνουν οι υπουργοί της Κυβέρνησης έναντι του ΣΥΡΙΖΑ σε δημοσκόπηση της Interview για λογαριασμό της Βεργίνα TV, καθώς όλοι όσοι βρίσκονται σε νευραλγικά πόστα, έχουν τα διπλάσια, σε πολλές περιπτώσεις, ποσοστά αποδοχής έναντι των προκατόχων τους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ιδιαίτερα, όσον αφορά τους χειρισμούς της Κυβέρνησης στο φλέγον ζήτημα του Προσφυγικού-Μεταναστευτικού, η ΝΔ λαμβάνει το 21,1% θετικής αντιμετώπισης της ελληνικής κοινής γνώμης έναντι 19,1% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ενδεικτικά παραθέτουμε:
• Το 52,7% των ερωτηθέντων θεωρούν πως ο καταλληλότερος Υπουργός Ανάπτυξης είναι ο Άδωνης Γεωργιάδης σε σύγκριση με τον Γιάννη Δραγασάκη που απέσπασε το 30,9% των θετικών γνωμών.

• Διπλάσια είναι τα ποσοστά αποδοχής του Βασίλη Κικίλια ως Υπουργού Υγείας, ο οποίος λαμβάνει το 50,4% της αποδοχής έναντι 23,5% του πρώην Υπουργού Ανδρέα Ξανθού

• Τον Τάκη Θεοδωρικάκο, θεωρεί το 50,2% τον καταλληλότερο Υπουργό Εσωτερικών, έναντι του 29,1% που θεωρούσε ως καταλληλότερο Υπουργό τον Πάνο Σκουρλέτη.

• Ο νυν Υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος λαμβάνει 58,4% θετικών γνωμών έναντι του προκατόχου του Πάνου Καμμένου που απέσπασε το 12,6% των θετικών ψήφων.

• Αντίστοιχα ως Υπουργός Εξωτερικών, ο Νίκος Δένδιας σύμφωνα με τη δημοσκόπηση αποσπά το 49.8% της αποδοχής των πολιτών, έναντι του 26.5% του προκατόχου του Νίκου Κοτζιά.

• Θετική, σε ποσοστό 48.6% είναι η αποδοχή των πολιτών στο πρόσωπο του Υπουργού Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, έναντι του προκατόχου του, Ευκλείδη Τσακαλώτου, που είχε ποσοστό 37.5%

• Ποσοστό 61,5% αποδοχής ως τον καταλληλότερο σε αυτή τη θέση λαμβάνει ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης για τη θέση του ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, έναντι της Όλγας Γεροβασίλη την οποία θεωρούσαν κατάλληλη το 19.8%

Δείτε εδώ ολόκληρη τη δημοσκόπηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ