Πρώτη είσοδος Κασσελάκη στο Κοινοβούλιο!

Ντυμένος σαν σταρ του σινεμά έχει πάρει σβάρνα τις επίσημες εμφανίσεις

Must Read

Ο Κασσελάκης θα μπει στην Ολομέλεια σε λίγο. Θα ακούσει τον Φάμελλο από τα έδρανα των αξιωματούχων…

«Μπαίνω με καλή διάθεση» είπε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους για τη συνάντηση του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή.

Αμέσως μετά τη συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ μετέβη στη Βουλή, προκειμένου να συναντηθεί με τον Νίκο Φίλη. Όπως αποκάλυψε στην πρώτη του συνέντευξη μετά την εκλογή του ο Στέφανος Κασσελάκης είχε ζητήσει τη συνάντηση δύο φορές. 

Λίγο νωρίτερα, ο κ. Κασσελάκης πέρασε για πρώτη φορά ως πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ντυμένος σαν σταρ του Χόλιγουντ, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου, προκειμένου να συναντηθεί με την Κατερίνα Σακελλαρόπουλου.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο μεταξύ τους διάλογος μπροστά στις κάμερες είχε ως εξής:

  • Κατερίνα Σακελλαρόπουλου: Καλημέρα, καλώς ήρθατε. Θέλω να σας συγχαρώ και από κοντά για την ανάδειξή σας στη θέση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στα καθήκοντα που καλείστε να ασκήσετε σε μια περίοδο γεμάτη προκλήσεις. Στο παγκόσμιο σκηνικό, αλλά και στη χώρα μας, τα προβλήματα δεν λείπουν, συνεχώς.
  • Στέφανος Κασσελάκης: Έτσι είναι, είδα και χθες δια ζώσης τα προβλήματα, έχουμε πολλούς συνανθρώπους μας οι οποίοι έχουν ανάγκη από άμεση αρωγή από την πολιτεία στις περιοχές που έχουν υποστεί τις πλημμύρες, τις φυσικές καταστροφές, και ό,τι μπορούμε να κάνουμε από μεριάς μας, ως αξιωματική αντιπολίτευση, θα το κάνουμε.
  • Κατερίνα Σακελλαρόπουλου: Το εύχομαι. Γιατί είχαμε πολλά τέτοια φαινόμενα, η κλιματική κρίση είναι εδώ και δυστυχώς τα πράγματα δεν νομίζω ότι θα γίνουν πιο εύκολα σύντομα. Επομένως πρέπει ο κρατικός μηχανισμός να είναι πάντα έτοιμος, και φυσικά όλοι, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και οι τοπικές κοινωνίες. Σ΄ αυτές τις περιπτώσεις, όπως είδαμε και στον Έβρο, καθώς και στη Θεσσαλία όπου το φαινόμενο είχε μεγάλη ένταση, δημιουργούνται μεγάλες ανατροπές στη ζωή των ανθρώπων. Ήταν συγκλονιστικό αυτό που ζήσαμε, πυρκαγιές στον βορρά, πλημμύρες στο κέντρο της χώρας. Αυτό που επίσης χρειάζεται είναι οι συναινέσεις. Όπου μπορεί πρέπει να βρίσκονται, να αναζητούνται συναινέσεις. Χρειάζεται συνεργασία όλων με την καλύτερη διάθεση για να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε αυτές τις προκλήσεις, όπως είπατε κι εσείς. Και τι θα γίνει όταν θα σβήσουν τα φώτα από αυτούς τους ανθρώπους;
  • Στέφανος Κασσελάκης: Δεν πρέπει να ξεχαστούν με τίποτα. Κι όπως λέτε, η κλιματική κρίση είναι εδώ, υπάρχει, θα μας ακολουθεί μάλλον για αρκετό καιρό δυστυχώς, κι αυτό καθιστά την επένδυση στην πρόληψη όλο και πιο σημαντική. Και από μεριάς μας, στον βαθμό στον οποίο υπάρχει επένδυση στην πρόληψη με βιώσιμο, αποδοτικό τρόπο, βεβαίως, θα είμαστε υπέρ της συναίνεσης.
  • Κατερίνα Σακελλαρόπουλου: Αυτό θα είναι το καλύτερο.
  • Καρέ-καρέ η πρώτη είσοδος του Στέφανου Κασσελάκη στο κοινοβούλιο:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This