Κασσελάκης: Ψηφίστε για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή σας – Η Ελλάδα αξίζει καλύτερη μοίρα

«Η αυτοδιοίκηση είναι ο πυρήνας της Δημοκρατίας», τόνισε σε δήλωσή του ο Σωκράτης Φάμελλος

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Στο δημοτικό σχολείο της Εκάλης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις αυτοδιοικητικές εκλογές ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος έσπευσε να δηλώσει πως «η Ελλάδα αξίζει καλύτερη μοίρα».

Συγκεκριμένα, αμέσως μετά την κατάθεση της ψήφου του, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Άκουσα προηγουμένως τον Πρωθυπουργό να λέει ότι είναι η μέρα που οι Ελληνες επιλέγουν τους τοπικούς άρχοντες τους. Νομίζω έχει έλθει η μέρα να αλλάξουμε την ορολογία, οι Ελληνες πρέπει να επιλέγουν τους τοπικούς υπηρέτες τους, ανθρώπους που έχουν προϋπηρεσία στην εργασία, στην κοινωνία, με καθαρά χέρια, ανθρώπους που είναι εδώ για να υπηρετήσουν τον Έλληνα και την Ελληνίδα, χωρίς αλαζονεία και πάνω απ’ όλα με διαφάνεια. 

Σήμερα καλώ τους Ελληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες να έλθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από την κακοδιαχείριση από αμέλεια και από την σπατάλη που χρεοκοπεί την χώρα μακροπρόθεσμα. Το είδαμε και στην Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει οι Ελληνίδες και οι Ελληνες να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η Αυτοδιοίκηση».

«Έχετε ακόμη χρόνο, πηγαίνετε και ψηφίστε», ήταν τα λόγια με τα οποία ολοκλήρωσε τη δήλωσή του.

Φάμελλος: Να ψηφίσουμε για Δήμους και για Περιφέρειες και όχι μετακλητούς του κ. Μητσοτάκη

Στο 1ο Λύκειο Θέρμης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρόεδρος της K.O. του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Εξερχόμενος από το εκλογικό κέντρο, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Το πρώτο ζητούμενο σε κάθε ημέρα εκλογών είναι να ενισχυθεί περισσότερο η Δημοκρατία, να υπάρχει συμμετοχή και να επιλέξουν οι πολίτες το καλύτερο δυνατόν για το μέλλον του τόπου τους. Και οι αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν μια ιδιαίτερη σημασία, γιατί η αυτοδιοίκηση είναι ο πυρήνας της Δημοκρατίας. Πρέπει, λοιπόν, να ψηφίσουμε για Δήμους και για Περιφέρειες και όχι κομματικούς εντεταλμένους και ιδιαίτερα μετακλητούς του κυρίου Μητσοτάκη. Χρειαζόμαστε Αυτοδιοίκηση που να είναι πραγματικά πυρήνας της Δημοκρατίας, να δίνει δικαιώματα στους Δήμους, να έχει ενισχυμένη αναλογικότητα και εκπροσώπηση, κάτι το οποίο μειώθηκε με την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει να ψηφίσουμε ενεργούς πολίτες, και αυτό έκανα κι εγώ, που μπορούν να βοηθήσουν τον τόπο τους, που είναι πραγματικά ανεξάρτητοι και αυτοδιοικητικοί και θα ήθελα να μπορούσαμε στην αυτοδιοίκηση να φέρουμε την Ανανέωση. Η λογική “κάνω την καριέρα μου στην αυτοδιοίκηση” θεωρώ ότι είναι λανθασμένη. Να ενισχύσουμε αυτδιοικητικούς που να προσφέρουν στον τόπο τους».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This