Τετ α τετ Κασσελάκη – Βαρθολομαίου με «φόντο» τη Θεολογική Σχολή της Χάλκης

Must Read

Με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Στέφανος Κασσελάκης, με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να τονίζει την αμέριστη στήριξή του στην προσπάθεια για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στο πλαίσιο της συνάντησης, ο Στέφανος Κασσελάκης επέδωσε στον Οικουμενικό Πατριάρχη απαντητική επιστολή στην συγχαρητήρια επιστολή του και τον ευχαρίστησε για τη στήριξή του στους πληγέντες στη Θεσσαλία.

Παράλληλα, συνομίλησαν για τη σημασία που έχουν οι πρωτοβουλίες για ειρήνη και σεβασμό του διεθνούς δικαίου στην Ουκρανία και στη Μέση Ανατολή, για τις διαχρονικές προσπάθειες του Οικουμενικού Πατριάρχη για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς και για το ισχυρό μήνυμα σεβασμού της ανθρώπινης ζωής που έδωσε τον Απρίλιο 2016 από τη Λέσβο, κατά τη διάρκεια της προσφυγικής κρίσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This