Καμπανάκι από Ν. Κακλαμάνη για τους μετανάστες: Είναι αναλφάβητοι, δεν μπορούν να ενσωματωθούν

Must Read

Κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για δύο πολύ σημαντικά ζητήματα ο αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης.

Το πρώτο είναι ότι δεν έχει επίσημα καταγραφεί πόσοι συνολικά (εδώ και μία δεκαετία) ξένοι, πρόσφυγες ή οικονομικοί μετανάστες ζουν στη χώρα, και το δεύτερο, ότι όλοι αυτοί που μπαίνουν στην Ελλάδα καθημερινά είναι άνθρωποι αναλφάβητοι, που δεν μπορούν με τίποτα να ενσωματωθούν.

Σε συνέντευξή του χθες ο αντιπρόεδρος, που επισημαίνει τον μεγάλο κίνδυνο, υποστήριξε τα εξής: «… Οι άνθρωποι που έχουν έρθει εδώ και 5, 10 και 15 χρόνια στην Ελλάδα είτε ήταν πρόσφυγες, που σαφέστατα έχουν ένα άλλο καθεστώς, είτε ήταν οικονομικοί μετανάστες νόμιμοι ή παράνομοι, δεν έχουν μετρηθεί.

Καμία κυβέρνηση δεν τους έχει μετρήσει. Πόσοι είναι αυτοί που είναι στην Ελλάδα σήμερα; Άλλοι λένε 500.000, άλλοι λένε 1.000.000. Σίγουρα είναι κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες… Έρχονται όμως πλέον νέα άτομα από την υποσαχάρια Αφρική, άνθρωποι αναλφάβητοι εντελώς, που δεν ενσωματώνονται με τίποτα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This