Ο Στέφανος Κασσελάκης ζητά εξηγήσεις από τον Μητσοτάκη για τον διεθνή διασυρμό

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον πρωθυπουργό για τις απαράδεκτες κινήσεις που εκθέτουν την χώρα

Must Read

Δριμεία επίθεση εξαπέλυσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Κυριάκο Μητσοτάκη για την στάση του στην πολεμική κρίση που εξελίσσεται στην Μέση Ανατολή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητά από τον πρωθυπουργό εξηγήσεις για τον διασυρμό της χώρας σε διεθνές επίπεδο. 

Είχε προηγηθεἰ ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στην οποία καταγγέλλεται η απαράδεκτη ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών για τον βομβαρδισμό της Μονής Αγίου Πορφυρίου στην Γάζα.

Όπως έγραψε και το Nesbreak, oι αθλιότητες Μητσοτάκη, που σχετίζονται με τον πόλεμο στο Ισραήλ, θα μπορούσαν να γίνουν αντικείμενο επιθεώρησης εάν δεν διακυβεύονταν τα εθνικά μας συμφέροντα και οι ζωές χιλιάδων ελληνορθόδοξων, καθώς το ελληνικό κράτος ευθύνεται για την προστασία τους.

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει την Ελλάδα!

Ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter)

«11 Οκτωβρίου:
Ο Πρωθυπουργός ανακοινώνει στον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο ότι έχει ζητήσει από το Ισραήλ την προστασία από ισραηλινούς βομβαρδισμούς της μονής του Αγ. Πορφυρίου στη Γάζα.
19 Οκτωβρίου:
Η ιστορική ελληνορθόδοξη μονή υφίσταται σοβαρές ζημιές. Ο Αρχιεπίσκοπος Τιβεριάδος Αλέξιος δηλώνει στην ΕΡΤ:
«Χτύπησαν τα γραφεία και την είσοδο του μοναστηριού. Τα βομβάρδισαν και κατέρρευσε όλο το κτίριο. Πολλοί Χριστιανοί έχουν τραυματιστεί και έχουμε και νεκρούς».
Ρωτώ τον Πρωθυπουργό:
1. Τι συνεννοήσεις έκανε και γιατί αγνοήθηκε το αίτημά του;
2. Πώς μπορεί να εκφράζει απλώς τη λύπη του και να μην προβαίνει σε σφοδρή διαμαρτυρία προς την ισραηλινή κυβέρνηση, τόσο για το γεγονός του βομβαρδισμού όσο και για την απαξίωση της χώρας μας;»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This