Καμία πρωτοβουλία στην Σύνοδο του Καΐρου – Μια από τα ίδια o Μητσοτάκης

Στην Αίγυπτο αύριο ο πρωθυπουργός

Must Read

Στην Αίγυπτο μεταβαίνει αύριο Σάββατο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να συμμετάσχει στην Σύνοδο Κορυφής του Καΐρου για την Ειρήνη (Cairo Summit for Peace) με αντικείμενο τις δραματικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή

Σύμφωνα με πηγές του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει το… ποίημα που λέει για τον πόλεμο στο Ισραήλ και δεν αναμένεται να αναλάβει καμία ουσιαστική πρωτοβουλία.

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να διασύρει την Ελλάδα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα τονίσει και πάλι ότι η Ελλάδα καταδικάζει τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς και αναγνωρίζει το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο.

Και στην μόνιμη επωδό του θα επαναλάβει την ανάγκη προστασίας των αμάχων στην Λωρίδα της Γάζας και την διάνοιξη διαδρόμου για την άμεση παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας προς αποφυγήν ανθρωπιστικής κρίσης.

Κάπως έτσι, άλλωστε, ήταν και η αντίδρασή του στον απαράδεκτο βομβαρδισμό της Μονής Αγίου Πορφυρίου και τον συνακόλουθο θάνατο αμάχων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This