Τρίτη, 19 Ιανουαρίου 2021

Παρακαλάει ο ΣΥΡΙΖΑ για νέα μέλη στο isyriza.gr! Οι… ερωτήσεις του «αφεντικού» γίνονται σποτάκι

Παρακαλά ο ΣΥΡΙΖΑ τους πολίτες να ενταχθούν στην πλατφόρμα του με τίτλο isyriza.gr και εγκαινιάζει καινούργιες καμπάνιες, ανάλογα με το τι λέει ο Αλέξης Τσίπρας. Από ό,τι φαίνεται, η αντιπολιτευτική τακτική του κόμματος δεν πείθει και προσπαθούν να βρουν νέους τρόπους προκειμένου να πείσουν τον κόσμο να ενταχθεί στο κόμμα.

Ετσι, μετά την καμπάνια για τις… απρόκλητες επιθέσεις της Αστυνομίας σε φοιτητές και νεολαίους τις ημέρες του Πολυτεχνείου, η νέα… θεματική της διαφημιστικής καμπάνιας του isyriza ήταν η επιείκεια που δείχνει η κυβέρνηση στα οικονομικά εγκλήματα του «λευκού κολάρου». Η ερώτηση, δηλαδή, του Αλέξη Τσίπρα προς τον πρωθυπουργό.

Στο σποτ αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself».

Διαβάστε ακόμη: ΣΥΡΙΖΑ: Οι… παλιοσειρές αρνούνται να δεχτούν τους «νεοσύλλεκτους» και η διεύρυνση δεν τσουλάει

Η καμπάνια  βασίζεται εκ νέου στο moto #DoisyrizaYourself καλώντας τους πολίτες να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ και να συμβάλλουν με τις προτάσεις τους πρωταγωνιστικά στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος για μία δημοκρατική και προοδευτική διακυβέρνηση.

Όλο αυτό στο οποίο τους καλεί δεν φτιάχνεται από ειδικούς, φτιάχνεται από ανθρώπους, απλούς και καθημερινούς. Είναι χειροποίητο. Είναι δηλαδή DIY. Έτσι το μήνυμα είναι “Do isyriza Yourself”, δηλαδή “φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ ο καθένας και η καθεμιά ξεχωριστά”, «φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ καλύτερα – φτιάξε τον ΣΥΡΙΖΑ μαζί μας».

Σημειώνεται ότι τα τρία θέματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» είναι γιατί η κυβέρνηση ψήφισε την ασυλία τραπεζιτών για θαλασσοδάνεια, γιατί δεν ψηφίζει στη Συνταγματική Αναθεώρηση τη διάταξη που αποσαφηνίζει ότι η δωροδοκία δεν είναι στα καθήκοντα του υπουργού αλλά επ’ ευκαιρία των καθηκόντων του και άρα δε μπορεί να έχει σύντομη παραγραφή και γιατί νομοθέτησε για να μπορούν να αποδεσμεύονται δεσμευμένοι τραπεζικοί λογαριασμοί υπόπτων για ξέπλυμα μαύρου χρήματος πριν τελεσιδικήσει η υπόθεση και υπάρξει οριστική αθώωση.

Δείτε το διαφημιστικό σποτ:

Γυρίζουν τη χώρα χρόνια πίσω. Ακολουθούν τις πρακτικές που μας οδήγησαν στην κρίση, με χάρες στην παρασιτική ολιγαρχία και την επιχειρηματική ελίτ. Η χώρα έχει ανάγκη από πολιτικό σύστημα με διαφάνεια, ηθική και δικαιοσύνη. Έλα με τις προτάσεις σου στον ΣΥΡΙΖΑ. #isyriza #DoisyrizaYourself

Gepostet von ΣΥ.ΡΙΖ.Α. am Freitag, 22. November 2019

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ