«Το υπουργείο Υγείας μετατρέπει τους αναισθησιολόγους σε γυρολόγους» – Τι καταγγέλλει ο Πολάκης

«Είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να δώσετε λύσεις ή μάλλον ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!»

Must Read

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης, συντονιστής ΕΠΕΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, καταγγέλλει ότι τίθενται σε διαθεσιμότητα αναισθησιολόγοι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία Ευαγγελισμός, Γεννηματάς, ΚΑΤ και Ερυθρός προκειμένου να καλύπτουν επείγοντα περιστατικά στο νοσοκομείο ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ.

Ο βουλευτής δημοσιεύει έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο το υπουργείο Υγείας δίνει εντολή στις διοικήσεις των νοσοκομείων να ορίζουν αναισθησιολόγο, ο οποίος ενώ εφημερεύει θα καλύπτει ταυτόχρονα περισταστικά όπως επείγουσα διασωλήνωση, επείγον χειρουργείο, ή διακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Αυτό που αποκαλύπτουμε τωρα δείχνει πως η ηγεσία του Υπουργείου Υγειας και η κυβέρνηση Μητσοτακη έχει κατέβει όλα τα σκαλοπάτια του ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΑΤΡΩΝ ΤΟΥ ΕΣΥ!!!!

Με ένα απαράδεκτο έγγραφο που απευθύνεται στις διοικήσεις των νοσοκομείων Ευαγγελισμος,Γεννηματας ,ΚΑΤ και Ερυθρος τους διατάζει να ορίζουν αναισθησιολόγο ο οποίος ΕΝΩ ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ στο νοσοκομείο θα καλύπτει ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΣΗ ,ΕΠΕΙΓΟΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Η ΔΙΑΚΟΜΙΔΗ ΔΙΑΣΩΛΗΝΩΜΕΝΟΥ Ασθενους που νοσηλεύεται στο ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΜΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ στα Πατήσια!!!!!!!
(Δημοσιεύω το χαρτι που πηγε στον Ευαγγελισμο ,το οδιό και στα αλλά νοσοκομεία που εφημερεύουν διαδοχικά ανά τετραήμερο)

Δηλαδή ένας Αναισθησιολογος που εφημερεύει στη γενική εφημερια του Ευαγγελισμού στο Κολωνάκι,στο Κρατικο Αθηνων στη Μεσογείου στον Ερυθρό στους Αμπελοκήπους ή στο ΚΑΤ στην Κηφισιά ,θα τρέχει με το αυτοκίνητο του ή με μετρό και λεωφορεία η καλύτερα θα διακτινίζεται με μηχανή του χρόνου στην Παμμακάριστο στα ΠΑΤΗΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!’

Δεν υπαρχει λεξη να περιγράψει την ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ .

Χρυσοχοιδη ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ ΤΩΡΑ και τιμώρησε αυτούς που το υπεγραψαν!!!

Κανείς Γιατρος Δεν θα παίξει την αξιοπρέπεια και την ιατρική τιμη του για να κάνει τον περιπλανώμενο γυρολόγο στο λεκανοπέδιο επειδή είστε ΑΝΙΚΑΝΟΙ να δώσετε λύσεις ή μάλλον ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΖΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ!!!

Υγ.Ελπιζω πως κανείς Αναισθησιολογος δεν θα δεχτεί να εφαρμοσει τέτοια απόφαση με την κάλυψη και ΕΙΝΑΠ-ΟΕΝΓΕ!!!».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This