Συνάντηση Ράμμου-Κασσελάκη αυτή την ώρα για το σκάνδαλο υποκλοπών

Must Read

Με τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ Χρήστο Ράμμο συναντάται αυτή την ώρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, στον απόηχο των προσπαθειών της κυβέρνησης Μητσοτάκη για συσκότιση και συγκάλυψη του σκανδάλου υποκλοπών.

Ο πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής, ο οποίος δέχτηκε ανοιχτή επίθεση από τον ίδιο τον πρωθυπουργό επειδή τόλμησε να κάνει το καθήκον του και να ερευνήσει την υπόθεση παράνομων παρακολουθήσεων, συνάντησε τον Στέφανος Κασσελάκη στα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών.

Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ κατήγγειλε στο Ευρωκοινοβούλιο αλλά και σε πρόσφατο επιστημονικό συνέδριο που έλαβε χώρα την περασμένη εβδομάδα, ότι έχει δεχτεί ευθείες απειλές από κυβερνητικά στελέχη: «Μίλησα και μιλάω για δημόσιες απειλητικές αναφορές εναντίον μου από βουλευτές και υπουργούς» ανέφερε ο Χρήστος Ράμμος.

Δείτε επίσης:

Βουρκωμένος απάντησε στην επίθεση Μητσοτάκη ο Ράμμος: «Θίγεται η δικαστική μου τιμή»

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This