Το «πόθεν έσχες» του Αλέξη Τσίπρα και της Μπέττυς Μπαζιάνα

Must Read

Στη δημοσιότητα δόθηκαν σήμερα τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών με το υπουργικό συμβούλιο του Κυριάκου Μητσοτάκη να χρωστάει συνολικά 7 εκατ. ευρώ.

Την ίδια στιγμή, ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας δήλωσε συνολικά καθαρά εισοδήματα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα και πρόσθετες αμοιβές συνολικού ύψους 70.398 ευρώ, εκ των οποίων οι 37.280 ευρώ ήταν εξαιρούμενα από φόρο και εισφορές καθώς και μερίσματα, τόκους, δικαιώματα ύψους 9 ευρώ.

Η σύζυγός του, Περιστέρα Μπαζιάνα, δήλωσε συνολικό καθαρό εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, επιδόματα, πρόσθετες αμοιβές το ποσό των 23.247,96 ευρώ. Επίσης, 0,40 ευρώ από μερίσματα, τόκους, δικαιώματα. Δεν κατέχουν μετοχές ή χρηματοπιστωτικά ή άλλα προϊόντα. Η σύζυγος του Αλέξη Τσίπρα, από το 2013 έχει μια τραπεζική θυρίδα.

Ο Αλέξης Τσίπρας έχει έξι τραπεζικούς λογαριασμούς, μαζί με τη σύζυγο και τα τέκνα του, συνολικού ύψους 168.932 ευρώ από εισοδήματα προηγούμενων ετών, εισοδήματα έτους και άλλες περιπτώσεις. Η σύζυγός του, σύμφωνα με το ΑΠΕ, έχει τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς με συνολικό ποσό 18,08 ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, δηλώνει στην κατοχή του ένα διαμέρισμα 114 τ.μ. στην Αθήνα που το κατέχει από το 1996, ενώ η σύζυγός του δηλώνει ένα οικοπέδο 292,88 τ.μ. στην Αρτέμιδα Αττικής, που το κατέχει από το 2011.

Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας, διατηρεί στην κατοχή του μία μοτοσικλέτα 652 κ.ε. που αγόρασε από το 2017, ενώ η σύζυγός του ένα ΙΧ αυτοκίνητο 1248 κ.ε. που αγόρασε το 2013. Το ζεύγος Τσίπρα δεν έχει δανειακές υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This