Η Ελληνική Λύση συνυπογράφει πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη

Έκανε επίσης λόγο για «κατάντια της ΝΔ, η οποία πήγε και χειροκρότησε τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη»

Must Read

Την πρόθεσή του να συνυπογράψει πρόταση εξεταστική επιτροπής για τα Τέμπη εξέφρασε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.

H Ελληνική Λύση βέβαια ως γνωστόν ήταν το πρώτο κόμμα που είχε καταθέσει πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τα Τέμπη.

Στηλίτευσε ωστόσο τις θέσεις των υπολοίπων κομμάτων που δεν συνυπέγραψαν παρόμοιο αίτημα πριν από τις εκλογές. Όπως είπε «σήμερα τα αδικήματα αυτά έχουν παραγραφεί» και ρώτησε «εάν το λάθος τους ήταν ακούσιο ή εκούσιο».

Μιλώντας στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για ρυθμίσεις στην προμήθεια της ηλεκτρικής ενέργειας, είπε ότι ορθώς επιβλήθηκαν πρόστιμα σε μεγάλες επιχειρήσεις, αναρωτήθηκε όμως «πού ήταν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί επί δύο χρόνια όταν (οι εταιρείες αυτές) αισχροκερδούσαν; Πού ήταν η Αρχή Ανταγωνισμού;»

Αναφερόμενος στις εξελίξεις στην Μέση Ανατολή κάλεσε την κυβέρνηση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει εάν θα φέρει από τη Γάζα 100.000 Παλαιστίνιους, «όπως αποκάλυψε η Ελληνική Λύση, δεν το διέψευσε ο Μ. Βορίδης και τώρα το συζητάει ο πρωθυπουργός».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συζήτηση περί εξαπάτησης εκλογέων, λέγοντας ότι «αυτό το έκανε η ΝΔ η οποία παρά τις υποσχέσεις της, δεν έβαλε βέτο στις Πρέσπες και δεν είχε πει προεκλογικά ότι θα επιβάλει φόρο στους ελεύθερους επαγγελματίες, είτε βγάζουν είτε δεν βγάζουν χρήματα».

Κατηγόρησε τέλος την κυβέρνηση ότι «έξι μήνες πριν τις ευρωεκλογές μαγειρεύει τον εκλογικό νόμο», ενώ μίλησε για «κατάντια της ΝΔ, η οποία πήγε και χειροκρότησε τον αρχιερέα της διαπλοκής Κώστα Σημίτη».

Σύμφωνα με τον Κυριάκο Βελόπουλο ο Κώστας Σημίτης έκανε με την Goldman Sachs τα swaps, κρυφά, τα οποία βγήαν στο φως την εποχή του Κώστα Καραμανλή και έτσι οδηγηθήκαμε σε πανικό και χρεοκοπία.

Αναρωτήθηκε επίσης: «Πού δούλευε ο Κασσελάκης; Στην Goldman Sachs. Και έρχεται και λέει δεν έχω σχέση με αυτούς που σπατάλησαν τα χρήματα. Αυτό δεν είναι δημοκρατία αλλά παρωδία» ανέφερε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This