Ελληνική Λύση κατά Μητσοτάκη: Ντροπή του να τάζει «φιλοδωρήματα» στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια πολίτες

«Τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με τη συνενοχή της ΝΔ»

Must Read

Νέα επίθεση κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη εξαπέλυσε σήμερα η Ελληνική Λύση, με αφορμή την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτηση του πρωθυπουργού για τα πεπραγμένα του, κατηγορώντας τον για «δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα», την ώρα που η ακρίβεια καλπάζει.

«Ο πρωθυπουργός, στην καθιερωμένη του ανάρτηση, προανήγγειλε δελτία σίτισης για τους νέους, πενιχρή αύξηση στο ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα και άλλα “βοηθήματα”. Την ίδια στιγμή, από τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ προκύπτει πολλαπλασιασμός στο κόστος ενέργειας, ιλιγγιώδης αύξηση στο κόστος των καυσίμων, ληστρικές ανατιμήσεις που φτάνουν το 27% στο σύνολο των τροφίμων την τελευταία διετία», σημειώνει αρχικά στην ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

Παράλληλα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου του κόμματος, «τα εισοδήματα των Ελλήνων παραμένουν από τα χαμηλότερα στην Ευρώπη. Και όμως, στην υπόλοιπη Ευρώπη παρατηρείται αποκλιμάκωση του πληθωρισμού, ενώ τα βασικά προϊόντα διαβίωσης είναι φθηνότερα από την Ελλάδα, παρά τους υψηλότερους μισθούς. Είναι λοιπόν σαφές, ότι στην Ελλάδα η αισχροκέρδεια καλπάζει και τα καρτέλ ληστεύουν τους Έλληνες με τη συνενοχή της ΝΔ».

Η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «η ανάρτηση του πρωθυπουργού με την οποία προαναγγέλλει “φιλοδωρήματα” στους καταληστευμένους από την αισχροκέρδεια Έλληνες, είναι προσβλητική», υποστηρίζοντας πως «εάν η κυβέρνηση ήθελε να χτυπήσει την αισχροκέρδεια, θα εφάρμοζε άμεσα τις προτάσεις της Ελληνικής Λύσης για άμεση μείωση ΦΠΑ και Ειδικού Φόρου, ιχνηλάτηση καυσίμων, απ’ ευθείας συμφωνίες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο και φυσικά αξιοποίηση του ορυκτού μας πλούτου, υπέρ της Ελλάδας και των Ελλήνων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This