Ράπισμα της Δώρας Αυγέρη στην Κυβέρνηση για την άρον-αρον ανάρτηση του νέου φορονομοσχεδίου

Για «άδικα, οριζόντια χαράτσια» κάνει λόγο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - Η Κυβέρνηση «επιμένει στην άρνηση ουσιαστικού διαλόγου»

Must Read

Η ανάρτηση του νέου φορολογικού νομοσχεδίου προς διαβούλευση από την Κυβέρνηση, ο τρόπος που το έκανε αργά τη νύχτα, αλλά και τα όσα αναφέρονται στο σχέδιο νόμου, προκάλεσε την αντίδραση της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Δώρας Αυγέρη.

Η κ.Αυγέρη επισημαίνει μεταξύ άλλων, πως «η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι αρνείται τον διάλογο με τους επαγγελματίες και τους αυτοαπασχολούμενους» και πως διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών «θα επιβαρυνθούν από άδικα, οριζόντια χαράτσια».

  • Ολόκληρη η δήλωση:

Μέσα στα άγρια μεσάνυχτα η κυβέρνηση ανήρτησε για διαβούλευση το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, επιβεβαιώνοντας ότι επιμένει στην άρνηση ουσιαστικού διαλόγου με τις διάφορες κατηγορίες επαγγελματιών, οι οποίοι θα επιβαρυνθούν από άδικα, οριζόντια χαράτσια. Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ήδη έχει αρχίσει -και θα συνεχίσει το επόμενο διάστημα- τον διάλογο τον οποίο αρνείται η κυβέρνηση. Όταν το νομοσχέδιο κατατεθεί στη Βουλή, θα τοποθετηθεί αναλυτικά, αφού θα έχει ολοκληρωθεί ο διάλογος με τους παραγωγικούς και κοινωνικούς φορείς.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This