Ξέφυγαν πάλι οι Τούρκοι: «Ο Τσίπρας να μάθει από τους παππούδες του, που τους πετάξαμε στη θάλασσα»

Must Read

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί, Τούρκος πρόεδρος του Κόμματος Εθνικιστικών Κινήσεων και κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν προέβη σε προκλητικές δηλώσεις, εναντίον της Ελλάδας και συγκεκριμένα εναντίον του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Μπαχτσελί δήλωσε, ότι «αν ο Τσίπρας συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο θα «θαφτεί μέσα στη θάλασσα» και «να μάθει από τους παππούδες του που τους πετάξαμε στη θάλασσα».

 «Η Ελλάδα παίζει με τη φωτιά. Ο Τσίπρας δήλωσε προκλητικά ότι αν επιμείνουμε στις γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο θα υπάρξει τίμημα».

 Τόνισε, επίσης πως, «η ελληνική κυβέρνηση,  πρέπει να γνωρίζει ότι δεν έχει γεννηθεί ακόμη ο πειρατής που θα ανακόψει την πορεία μας στη Μεσόγειο και το Αιγαίο».

«Ο Τσίπρας αν δεν το καταλάβει, τότε πρέπει να είναι ήδη έτοιμος να γκρεμοτσακιστεί και να θαφτεί μέσα στη θάλασσα και να τον καταπιεί η θάλασσα. Δεν γνωρίζουμε Έλληνες, Ξέλληνες, όπου είναι να πάμε, θα πάμε. Θα συντρίψουμε όποιον μπαίνει στον δρόμο μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This