Εμπαίζει τους ελεύθερους επαγγελματίες Μητσοτάκης: «Σας τα λέγαμε προεκλογικά»

Απίστευτη δήλωση από τον πρωθυπουργό που εξαπάτησε τους ελεύθερους επαγγελματίες

Must Read

Δεν πίστευαν στα αυτιά τους οι ελεύθεροι επαγγελματίες που άκουσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τους εμπαίζει από το βήμα της Βουλής, την ώρα μάλιστα που λάμβανε χώρα η μεγάλη κινητοποίησή τους για τη φοροκαταιγίδα που φέρνει η κυβέρνηση μέσω του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που τους απειλεί με αφανισμό!

Χωρίς ίχνος ενσυναίσθησης, ο πρωθυπουργός μίλησε για το φορονομοσχέδιο που έχει ξεσηκώσει κύμα οργής και αφήνει στο απυρόβλητο μεγάλες εταιρείες και επιχειρήσεις που εμφανίζουν ζημιές για πολλά χρόνια, αλλά στραγγαλίζει τους μικρομεσαίους ελ. επαγγελματίες, δήλωσε με θράσος ότι τους είχε ενημερώσει πριν τις εκλογές για όσα έρχονται:

«Επειδή μου αρέσει είμαι συνεπής στον πολιτικό μου λόγο ότι σε όλες τις συνεντεύξεις μου προεκλογικά, έλεγα το εξής: θέλω και θα μειώσω το τέλος επιτηδεύματος υπό την προϋπόθεση ότι θα βελτιωθεί η φορολογική συμμόρφωση. Αυτά λέγαμε προεκλογικά, αυτά κάνουμε και τώρα. Η βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης συμβαδίζει με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής» δήλωσε από το βήμα της Βουλής ο Μητσοτάκης και πρόσθεσε με προκλητικό ύφος:

«Είναι πάρα πολύ βολικό να κρύβεστε πίσω από τους λίγους μεγάλους, οι οποίοι πράγματι θα εντοπιστούν στο μέτρο του εφικτού, μέσα από μια σειρά από παρεμβάσεις τις οποίες θα κάνουμε, αλλά να μην θίγετε αυτούς τους οποίους θεωρείται την δική σας πολιτική πελατεία, με το να μην γίνεστε δυσάρεστος σε κάποιους οι οποίοι ενδεχομένως ναι, θα πρέπει να καταβάλουν περισσότερο φόρο» πρόσθεσε μεταξύ άλλων από το βήμα της Βουλής.

Δείτε επίσης:

«Σφυροκόπημα» Βερβεσού στην κυβέρνηση Μητσοτάκη: «Έχουμε φοροεπιδρομή, έναν νέο φοροτυφώνα Χατζηδάκη»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This