«Αποχωρήσαμε από ένα κόμμα, στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί», δήλωσε ο Χαρίτσης μετά την έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Έριξε τα «καρφιά» του και προς τον Αλέξη Τσίπρα

Must Read

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την αποχώρησή του από το κόμμα μαζί με την ομάδα Αχτσιόγλου, μιλώντας τόσο για την επόμενη μέρα στην Κουμουνδούρου, όσο και τι πρόκειται να συμβεί με την Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11.

Μάλιστα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος επικεφαλής της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας, λέγοντας: «Θα το δούμε, θα το συζητήσουμε, δεν προέχει η διανομή των ρόλων. Δεν χρειάζεται βιασύνη, καθώς πρώτος μας στόχος είναι να συγκροτήσουμε ΚΟ και μετά θα γίνουν τα απαραίτητα βήματα για τη συγκρότηση πολιτικού φορέα».

Αναφέρθηκε ακόμη στην προσφορά στο κόμμα όσων αποχώρησαν: «Εμείς αποχωρήσαμε από ένα κόμμα, στο οποίο δεν είμαστε περαστικοί, ούτε χθεσινοί. Το χτίσαμε με πολύ μεγάλο κόπο εδώ και πολλά χρόνια. Ο ΣΥΡΙΖΑ διολισθαίνει συνεχώς στην απαξίωση. Απέναντί μας έχουμε μία κυβέρνηση της δεξιάς της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι παντοδύναμη. Εμείς πήραμε μία απόφαση ευθύνης αλλά και ελπίδας, γιατί θεωρούμε ότι υπάρχουν δυνατότητες. Η Νέα Δημοκρατία στο πολιτικό επίπεδο παίζει μπάλα μόνη της. Είναι αναγκαίο για την αριστερά, να διαμορφωθεί μία εναλλακτική πρόταση εξουσίας απέναντι στον κ. Μητσοτάκη. Θέλουμε μία αριστερά η οποία θα εμπιστεύεται τις δυνάμεις της».

Έκανε όμως αναφορά και στον Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας πως δεν προβληματίζονται με την ύπαρξη του στον ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας όμως και «καρφιά»:

«Είναι σεβαστή η επιλογή του, εμείς σε αντίθεση με τον κ. Κασσελάκη σεβόμαστε τις επιτυχίες της κυβέρνησής του οι οποίες δείχνουν και τον δρόμο στον οποίο θα πορευθούμε. Απο εκεί και πέρα το βλέμμα είναι στραμμένο στο μέλλον».

 

Δείτε ακόμη:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This