Αναδίπλωση Τσακλόγλου μετά την κατακραυγή: Άστοχη η δήλωση – Δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους

Ζήτησε συγγνώμη ο υφυπουργός και προφανέστατα του κόπηκαν απότομα τα γελάκια

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η απορία εν είδει αστεϊσμού του Παναγιώτη Τσακλόγλου σε τηλεοπτική συνέντευξη. Μειδιώντας ο υφυπουργός Εργασίας διερωτήθη γιατί οι δικηγόροι της χώρας δεν γίνονται ντελιβεράδες. Λίγο αργότερα, αναγκάστηκε να το… μαζέψει υπό το βάρος της γενικής κατακραυγής.

Σε ανάρτησή του στο facebook ζήτησε συγγνώμη ο υφυπουργός και προφανέστατα του κόπηκαν απότομα τα γελάκια.

Η ανάρτηση

«Σε συνέντευξή μου σήμερα στο Action24 προχώρησα σε δήλωση η οποία ήταν άστοχη και για την οποία θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη. Σε καμία περίπτωση δεν είχα πρόθεση να προσβάλω τους δικηγόρους τους οποίους σέβομαι. Σε όλη μου τη διαδρομή πορεύομαι με βαθειά εκτίμηση προς όλες τις επαγγελματικές ομάδες. Το θέμα της φοροδιαφυγής είναι ζήτημα πρωτίστως κοινωνικής δικαιοσύνης. Μια λανθασμένη έκφραση δεν πρέπει να οδηγήσει στο να αναιρέσει την ουσία της συζήτησης».

Τι συνέβη

Δεν πρόκειται για αμετροέπεια. Ούτε για αλαζονεία. Ούτε για έπαρση. Μόνον. Οι δηλώσεις μελών της κυβέρνησης Μητσοτάκη υπερβαίνουν ενίοτε όποια έννοια πολιτικής ηθικής και προκαλούν ακόμη και ψηφοφόρους τους.

Νέο κρούσμα οίησης από τον Παναγιώτη Τσακλόγλου για τους νόμους που διέπουν την αγορά Εργασίας. Στα χνάρια του πολιτικού του προϊσταμένου, Άδωνι Γεωργιάδη, στον δρόμο της χυδαιότητας και με ύφος εξυπνάκια απαντά σε δημοσιογράφο έχοντας στο πίσω μέρος του κεφαλιού του το… άλλοθι του 41%.

«Γιατί δεν πάει ο δικηγόρος να γίνει ντελιβεράς διερωτάται χαζογελώντας!

Δείτε το βίντεο

Η απάντηση Κασσελάκη

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε στον υφυπουργό Εργασίας με ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter): «Οι δικηγόροι καλούνται από τον Υφυπουργό Εργασίας “να γίνουν ντελιβεράδες, γιατί έχουμε πολλούς δικηγόρους και σχετικά λίγους ντελιβεράδες”.

«Επειδή όμως έχουμε, αναλογικά, ακόμα πιο πολλούς υπουργούς και υφυπουργούς (στο πιο πολυπληθές κυβερνητικό σχήμα της Ευρώπης), τους καλώ να δώσουν εκείνοι πρώτοι το καλό παράδειγμα του μεροκάματου, εφαρμόζοντας τον νόμο της προσφοράς και της ζήτησης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This