Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

ΝΔ σε ΣΥΡΙΖΑ για τους διοικητές στα νοσοκομεία: Κοίτα ποιος μιλάει…

Μεγάλη κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ για τους διοικητές των νοσοκομείων.

Πηγές που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ καρφώνουν τη ΝΔ λέγοντας πως: «Θέλει θράσος να εμφανίζεται η ΝΔ ως τιμητής της δημόσιας Υγείας, τα ίδια έλεγε ο κ. Μητσοτάκης και για τη δήθεν «αξιοκρατία» και «αριστεία» και βλέπουμε τα αποτελέσματα με το πλιάτσικο γαλάζιων στελεχών στο Δημόσιο».

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία απαντάει στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ ότι οι διορισμοί των διοικητών στα νοσοκομεία έγινε με βάση κομματικά κριτήρια και όχι ικανοτήτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισε ως διοικητές νοσοκομείων ανθρώπους με τέσσερα (4) πλαστά πτυχία, όπως στο Κρατικό Νίκαιας και ιδιοκτήτες βουλκανιζατέρ δίχως κανένα πτυχίο, όπως στο Νοσοκομείο Σαντορίνης και διέλυσε τη Δημόσια Υγεία δεν μπορεί να κουνάει το δάκτυλο στην Κυβέρνηση.

Οι Έλληνες δεν έχουν μνήμη χρυσόψαρου και μπορούν να κρίνουν πώς στελεχώνει το κράτος η Νέα Δημοκρατία και τι έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι διοικητές που διορίστηκαν στα νοσοκομεία θα υπογράψουν συμβόλαια με ρήτρα αποδοτικότητας με ποιοτικούς και ποσοτικούς στόχους. Θα αξιολογούνται για το έργο τους κάθε 3 μήνες και από αυτό και μόνο θα κρίνονται. Όποιος κρίνεται ανεπαρκής θα απολύεται και μάλιστα δίχως καμία απολύτως αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης: Αυτοί είναι οι νέοι διοικητές και υποδιοικητές των νοσοκομείων του ΕΣΥ

Περιπτώσεις αστοχιών η δική μας κυβέρνηση δεν έχει κανένα πρόβλημα να διορθώσει όπως έκανε σήμερα. Η κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία θα αλλάξει. Οι αλλαγές που ξεκίνησαν από το Υπουργείο Υγείας προχωρούν και οι πολίτες βλέπουν ήδη τη διαφορά».

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ