Τα ευχαριστήρια του Ράμα στον Δένδια για την άμεση ανταπόκριση της Ελλάδας

Must Read

Στο Δυρράχιο μετέβη το απόγευμα της Τρίτης ο Έλληνας ΥΠΕΞ και μαζί με τον Αλβανό πρωθυπουργό Έντι Ράμα παρακολούθησαν προσπάθειες των συνεργείων διάσωσης να απεγκλωβίσουν ανθρώπους από τα ερείπια πολυκατοικίας.

«Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ, ότι η Ελλάδα ανταποκρίθηκε πρώτη» αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό, είπε ο Πρόεδρος της Αλβανίας Ιλίρ Μέτα προς τον υπουργό Εξωτερικών, Νίκο Δένδια.

Ο υπουργός Εξωτερικών ο οποίος συναντήθηκε με τον Αλβανό Πρόεδρο μετά την επίσκεψή του στο Δυρράχιο, τόνισε την ετοιμότητα της Ελλάδας να βοηθήσει με κάθε τρόπο. «Για οποιαδήποτε ενίσχυση χρειαστείτε απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά και γενικότερα» σημείωσε και εξέφρασε τα συλλυπητήρια του προς το λαό της Αλβανίας και την ευχή ότι θα επιστρέψει στα Τίρανα κάτω από καλύτερες συνθήκες.

«Κύριε Πρόεδρε, σας ευχαριστώ που με δεχτήκατε κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες, τόσο για σας όσο και για τον λαό της Αλβανίας. Βρίσκομαι εδώ με εντολή του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, για να εκφράσω τα συλλυπητήρια του ελληνικού λαού στον αλβανικό λαό και σε εσάς προσωπικά και προκειμένου να προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια τη δύσκολη αυτή ώρα. Δυστυχώς η Ελλάδα έχει μακρά εμπειρία από σεισμούς. Ήδη, δύο μονάδες της ΕΜΑΚ βρίσκονται εδώ και παράσχουν βοήθεια» σημείωσε ο υπουργός Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This