Αδιανόητη ενέργεια Γεραπετρίτη μπροστά στον Ερντογάν!

Είναι δυνατόν; - Η αστεία εξήγηση των «πηγών» του ΥΠΕΞ για τον τεμενά του Γεραπετρίτη

Must Read

Είναι δυνατόν Υπουργός της ελληνικής Κυβέρνησης να… υποκλίνεται και να κάνει τεμενάδες μπροστά στον Ταγίπ Ερντογάν; Και όμως είναι!

Αν μιλάμε για τον Γιώργο Γεραπετρίτη, τον Υπουργό Εξωτερικών που ήθελε ο Κυριάκος Μητσοτάκης διακαώς σε αυτό το νευραλγικό πόστο, τότε τίποτα δεν θα πρέπει να μας κάνει εντύπωση.

Μιλάμε για τον Υπουργό ο οποίος «ακρωτηρίασε» το δικαίωμα επέκτασης της Ελλάδας στα 12 μίλια, λέγοντας πως η «κόκκινη γραμμή» μας είναι τα έξι μίλια!

Οπότε, η τραγική, ντροπιαστική και υποτελής εικόνα που είδαμε στο Προεδρικό Μέγαρο, ήταν μάλλον αναμενόμενη για μια Κυβέρνηση η οποία φέρεται και πράττει συνεχώς σαν να είναι τουρκικό προτεκτοράτο

Αστεία εξήγηση

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε -και δικαίως- από αυτή την αδιανόητη ενέργεια του Γιώργου Γεραπετρίτη, πηγές πήγες του Υπουργείου Εξωτερικών έσπευσαν να διαρρεύσουν ότι ο Υπουργός έκανε υπόκλιση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαρόπουλου και όχι στον Ταγίπ Ερντογάν!

Είναι προφανές βέβαια ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από το βίντεο το οποίο έχει κυκλοφορήσει παντού και έκανε ακόμα και το φιλοκυβερνητικό Mega να «καρφώσει» τον Υπουργό Εξωτερικών!

.

«Έτσι υποδέχτηκαν τον Ερντογάν στην Ελλάδα», σχολίασε περιπαικτικά ένας χρήστης του Twitter, αναρτώντας επίσης το σχετικό στιγμιότυπο…

https://twitter.com/barbarConan64/status/1732708684910809567

  • Δείτε στο 09:03 το σχετικό στιγμιότυπο:
.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This