Βουλή: Μόνο με τις ψήφους της ΝΔ πέρασε και το νομοσχέδιο για την αναβάθμιση στην Πολιτική Προστασία

«Παρών» ψήφισε η Πλεύση Ελευθερίας

Must Read

Η ιστορία επαναλαμβάνεται με ένα ακόμη νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή η κυβέρνηση, καθώς το σχέδιο νόμου που αφορά στην αναβάθμιση της Πολιτικής Προστασίας ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία αποκλειστικά και μόνο από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας.

Το νομοσχέδιο του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας για την «Αναδιάρθρωση Πολιτικής Προστασίας – Εθνικός Μηχανισμός Εναέριας Διάσωσης και Αεροδιακομιδών και άλλες επείγουσες διατάξεις» καταψήφισαν επί της Αρχής και στο Σύνολό του όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, πλην της Πλεύσης Ελευθερίας που ψήφισε «παρών».

Η υπουργική τροπολογία που αφορά στην σύσταση 16 Ειδικών Μονάδων Δασικών Επιχειρήσεων στην επικράτεια, πάντως, υπερψηφίστηκε από ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Σπαρτιάτες, με το ΚΚΕ και τη Νίκη να την καταψηφίζουν και τις Ελληνική Λύση, Νέα Αριστερά και Πλεύση Ελευθερίας να ψηφίζουν «παρών».

Και αυτό το νομοσχέδιο προκάλεσε, όπως αναμενόταν, ένταση κατά τη σημερινή συζήτησή του στη Βουλή, με κυβέρνηση και αντιπολίτευση να διασταυρώνουν για μια ακόμη φορά τα ξίφη τους, παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα ήταν προδιαγεγραμμένο

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

^

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This