Δευτέρα 14/6/2021

Εμφύλια πυρά κατά Πολάκη: «Φτάνει πια με τις βρισιές και τις ειρωνείες»

«Πυρά» από τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ δέχεται ο Παύλος Πολάκης με αφορμή τις διαδικτυακές δηλώσεις του κατά της Ειρήνης Αγαπηδάκη.

Συγκεκριμένα, ο Πάνος Λάμπρου μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ δηλώνει μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook:

«Μου φαίνεται πράγματι αδιανόητο να “ψυχιατρικοποιούν” κάποιοι (δυστυχώς και από την αριστερά) την πολιτική αντιπαράθεση ή να απαντάς με αυτόν τον κακοποιητικό τρόπο σε άλλες κακοποιητικές δηλώσεις του πολιτικού σου αντιπάλου. Λες και δεν υπάρχουν άλλα επιχειρήματα, πολιτικά και ιδεολογικά. Λες και αν βρίσεις, αν ειρωνευτείς, αν χρησιμοποιήσεις απαξιωτικούς ή ιατρικούς όρους θα πείσεις, θα γίνεις αρεστός, μάγκας».

«Να καταδικάσουμε απερίφραστα τις δηλώσεις του»

Επιπλέον, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κορωνάκης σε αντίστοιχη ανάρτησή του είπε «Έλεος πια. Δεν είναι θέμα στυλ, ευγένειας, τρόπου, τοπικής ιδιορρυθμίας ή δεν ξέρω τι άλλο. Ο Παύλος Πολάκης ξεπερνάει για άλλη μια φορά κάθε όριο στον δημόσιο διάλογο κάνοντας πολιτική με σεξιστικά σχόλια, “φεισμπουκικές ψυχιατρικές διαγνώσεις” και φτάνει να ζητάει “μακρά νοσηλεία σε κλειστό ψυχιατρικό τμήμα”».

«Αν δεν ντρέπεται ο ίδιος ως γιατρός και πρώην υπουργός υγείας, τους ανθρώπους με ψυχοκοινωνικά προβλήματα, αν δεν άκουσε για την αποασυλοποίηση και δεν του λένε κάτι η μάχη για την ψυχιατρική μεταρρύθμιση και οι αγώνες ενάντια στο στίγμα, πρέπει όσοι και όσες πιστεύουν σε ένα διαφορετικό αξιακό κώδικα να καταδικάσουν τις δηλώσεις του απερίφραστα, δημόσια και χωρίς μισόλογα. #φτάνειπια».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ