Ξαναχτύπησε η Δόμνα: «Για το καλό των παιδιών οι συγχωνεύσεις σχολείων»

Ομολογεί ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να επενδύσει στην Παιδεία!

Must Read

Ακούστε το άρθρο

Επιμένει στο αφήγημά της για τις συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων η Δόμνα Μιχαηλίδου, μετά την δήλωση στη Βουλή που προκάλεσε σάλο ότι το περπάτημα κάνει καλό στους μαθητές!

Η υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στον ΣΚΑΪ για τα σχέδιά της να βάλει λουκέτο σε σχολεία, υποστήριξε ότι «στη χειρότερη των περιπτώσεων, παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου θα πρέπει να περπατήσουν 1,5 χλμ.».

Μάλιστα, η ίδια ισχυρίστηκε ότι οι συγχωνεύσεις των σχολείων «γίνονται για το καλό των παιδιών, για να έχουμε σχολεία με εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων, ξένων γλωσσών, παιδιά που θα μπορούν να επιλέγουν σε ποιο όμιλο θα πάνε, να κοινωνικοποιούνται σωστά, να μην πηγαίνουν σε ένα σχολείο για τη μία τάξη και σε άλλο για την δεύτερη, σε τρίτο και σε τέταρτο, να έχουν μεγαλύτερη εξωστρέφεια μέσα στο σχολείο με τις δράσεις που κάνει, να τους προσφέρουμε εκπαιδευτικές υπηρεσίες ενός πραγματικά ολοκληρωμένου σχολείου».

Ομολογώντας ουσιαστικά ότι η κυβέρνηση δεν έχει σκοπό να προσλάβει περισσότερους εκπαιδευτικούς για να καλύψει τις ανάγκες των μαθητών, η Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε ότι «πολύ μικρά σχολεία, Γυμνάσια ή Λύκεια 70 μαθητών, δεν μπορούν να έχουν όλους τους εκπαιδευτικούς»!

 

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This