«Πυρά» Βελόπουλου για τους ευρωβουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν κατά του βέτο στην Αλβανία: «Θέατρο του παραλόγου»

«Η αστυνομία να μην ξαναπάει στα γήπεδα ποτέ» είπε για τα επεισόδια στου Ρέντη

Must Read

Σφοδρή κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη έκανε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, με αφορμή την υπόθεση Μπελέρη και τους ευρωβουλευτές της ΝΔ που ψήφισαν κατά του βέτο, την ώρα που ο Σολτς ζητά ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ.

«Θα έπρεπε η κυβέρνηση να καταλάβει τι σημαίνει μάθημα εξωτερικής πολιτικής από την στάση του Ορμπάν. Θέλετε να πάρω το βέτο πίσω, “δώστε μου τα 10 δισ.”, τα πήρε τα 10δισ. και δεν πήρε το βέτο. Συνδέεται η Ουκρανία ναι μεν με την ΕΕ αλλά δεν θα πάρει ούτε ευρώ», ανέφερε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, παρεμβαίνοντας σήμερα στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της πενθήμερης συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

«Έρχεται η ΝΔ και λέει θα θέσει βέτο στην υπόθεση Μπελέρη. Οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, όμως πήγαν στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και ψήφισαν κατά του βέτο. Αυτό δεν είναι κυβέρνηση. Αυτό είναι θέατρο του παραλόγου», τόνισε ο Κυριάκος Βελόπουλος. Παράλληλα, κάλεσε τον πρωθυπουργό να αποφασίσει αν θέλει το βέτο, να «τραβήξει τα αυτιά των ευρωβουλευτών του που ψήφισαν εναντίον του βέτο». «Ποιόν κοροϊδεύετε», αναρωτήθηκε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Ο κ. Βελόπουλος είπε ότι για την Ελληνική Λύση δεν έχει σημασία ότι ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας Φρέντης Μπελέρης «είναι νεοδημοκράτης», αλλά ότι «είναι Έλληνας Βορειοηπειρώτης», κάνοντας λόγο για «εξωτερική πολιτική» της κυβέρνησης «παρωδία», σχετικά με τους χειρισμούς της υπόθεσης.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ, εξαπέλυσε και νέα επίθεση στην κυβέρνηση λέγοντας ότι πρέπει να ντρέπεται «για τη στρατηγική βάση στο Στεφανοβίκειο» την οποία «καταστρέψατε».

Αναφερόμενος στην οπαδική βία με αφορμή τον σοβαρότατο τραυματισμό του αστυνομικού έξω από το γήπεδο βόλεϊ στο Ρέντη, ο Κυριάκος Βελόπουλος, εξέφρασε την άποψη ότι η αστυνομία θα πρέπει «να μην ξαναπάει στα γήπεδα ποτέ». Τέλος, απηύθυνε έκκληση στους αστυνομικούς «να κάνουν μποϊκοτάζ και ανταρσία στους πλειστηριασμούς των σπιτιών» των Ελλήνων. «Όπως δεν πάτε στα γήπεδα, να μην πηγαίνετε και στους πλειστηριασμούς», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This