Πανηγυρισμοί στον ΣΥΡΙΖΑ για την τροπολογία περί νομιμοποίησης παράτυπων μεταναστών

Από την Κουμουνδούρου έσπευσαν να δηλώσουν πως θα την υπερψηφίσουν

Must Read

Με πανηγυρισμούς υποδέχθηκαν στην Κουμουνδούρου την τροπολογία μπουρλότο του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου για την νομιμοποίηση παράτυπων μεταναστών στην χώρα μας. Από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ έσπευσαν να δηλώσουν πως θα την υπερψηφίσουν, απολαμβάνοντας παράλληλα τον εμφύλιο στην κυβέρνηση με πρωταγωνιστές τον Αντώνη Σαμαρά και τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Σάλος με τη νομιμοποίηση 30.000 παράτυπων μεταναστών – Το «αντάρτικο» Σαμαρά και οι αντιδράσεις των κομμάτων

Η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Θεοδώρα Τζάκρη, υπερέβη τα εσκαμμένα και κάλεσε προκλητικά την Νέα Δημοκρατία «να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει». Η αξιωματική αντιπολίτευση θα την υπερψηφίσει «διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας» δήλωσε, μεταξύ άλλων.

Η δήλωση της Θεοδώρας Τζάκρη

«Η κυβέρνηση της ΝΔ απλά επειδή αποδείχτηκε ανίκανη να αντιμετωπίσει το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης εργατών γης αναγκάστηκε να ακολουθήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που είχε κατατεθεί πριν τις εθνικές εκλογές και τότε τη λοιδορούσε, και προχωρά στην ταχεία νομιμοποίηση της παραμονής και εργασίας των παράτυπων μεταναστών στην χώρα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρά το γεγονός ότι η τροπολογία δεν προβλέπει ασφαλιστικές δικλείδες και είναι ένα τυφλό οριζόντιο μέτρο, εντούτοις υπερψηφίζει την τροπολογία διότι υπηρετεί τρέχουσες παραγωγικές και κοινωνικές ανάγκες της Ελλάδας. Ελπίζουμε η ΝΔ να μην υποκύψει στις ακροδεξιές κραυγές και την αποσύρει».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This